Πώς μπορώ να τον πείσω πως άλλαξα και θα είμαι πιο χαλαρή;

18:29 9/4/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

καλησπέρα!!!
εδώ και χρόνια τραβιέμαι με ένα άτομο..στην αρχή ξεκίνησε με ένα απλό φλερτ και με τoν καιρό άρχισα να τον ερωτεύομαι όλο και περισσότερο..αυτή η ιστορία κρατάει περίπου 3 χρόνια..όταν ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή έφαγα ακόμα πιο τρελό κόλλημα..μετά το σεξ του είπα όλα όσα δεν είχα πει αυτά τα χρόνια,όλα όσα ένιωθα και τα έκρυβα..διαπίστωσα πως άρχισε να απομακρύνεται με τον καιρό

κάτι που εμένα με στεναχώρησε άπειρα..έμαθα μετά από μήνες από φίλο του ότι ένιωθε πολύ πνιγμένος από τα συναισθήματα μου και ότι ήθελε κάτι πιο χαλαρό..δυστυχώς σαν άτομο πάντα έτσι είμαι..όταν αγαπάω κάποιον φιλικά η ερωτικά πέφτω με τα μούτρα..τώρα που κατάλαβα το λάθος μου ψάχνω ευκαιρία να τον φέρω πίσω..στον παρελθόν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε αλλά όλο κάτι γινόταν και το ακυρώναμε..τώρα με ενδιαφέρουν 2 πράγματα..το 1 είναι πως να του πω να ξανά βγούμε ενώ έχουμε να μιλήσουμε καιρό και δεν θέλω να φανώ λυσσάρα..και το 2 είναι πως να τον πείσω πως άλλαξα και είμαι πιο χαλαρή; ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Τι να σου πω αυτά τα πράγματα είναι ουσιαστικά απλά και εμείς επιλέγουμε να τα κάνουμε περίπλοκα. Η αλήθεια είναι πως δεν κερδίζουμε τίποτα ασχολούμενοι με ανούσιες καταστάσεις που δεν προχωρούν και μας ταλαιπωρούν.

Εκείνος απλά φλέρταρε χωρίς να σημαίνει κάτι, ενώ εσύ ονειροπολούσες και ερωτευόσουν. Ήρθε η στιγμή του σεξ. Εσύ έχτιζες ενώ εκείνος απλά άδραττε τη μέρα... Ζούσε μια στιγμή που έτυχε με σένα. Πώς να σου το πω... οι περισσότεροι άντρες ή εξ αρχής δείχνουν ότι βλέπουν μια γυναίκα με άλλο μάτι (δλδ για σχέση) ή το αποφασίζουν με τον καιρό αφού τα βρουν και δεθούν.

Όμορφα τα συναισθήματά σου αλλά υπήρχε διαφορά φάσης. Και διαφορά επιθυμιών. Σίγουρα δεν περίμενε κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν ένιωθε το ίδιο. Δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί και απομακρύνθηκε, για να μην μπει σε μία ιστορία που δεν του αρέσει και για να μη σε πληγώσει ίσως. Όταν δύο άνθρωποι θέλουν το ίδιο πράγμα το βρίσκουν και είναι μαζί. Δεν ήθελε κάτι παραπάνω μαζί σου. Εσένα όμως ακόμη και τώρα στόχος σου είναι να ξαναμπείς στη ζωή του και να τον ... κερδίσεις προσποιούμενη πως είσαι εντάξει με κάτι χαλαρό.

Εκείνος ήδη γνωρίζει τα συναισθήματά σου. Αυτά υπάρχουν ακόμη, άρα πρώτα απ' όλα θα κοροιδεύεις τον εαυτό σου και ύστερα εκείνον αν ξαναμπλέξει. Γιατί θα μπλέξει αν ξανακάνει κάτι. Αυτό ουσιαστικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών. Γιατί παραμερίζεις τα δικά σου θέλω για να ζήσεις ένα ψέμα στέρησης και να υποφέρεις; Είναι ολοφάνερο πως δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Αν θες να του μιλήσεις κάνε το. Δεν υπάρχει τρόπος που κερδίζει και σχέδιο... πίσω από κάτι τόσο απλό. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Το θέμα μας όμως είναι ο αυτοσεβασμός. Όποιος θέλει το επιδιώκει. Να μην παρακαλάς κανέναν... Ο έρωτας σε περιμένει εκεί έξω και σίγουρα υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα άτομα να δεις και να γνωρίσεις...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ


Keywords
Τυχαία Θέματα