Πώς μπορεί έτσι ξαφνικά να άλλαξε και να μη με θέλει;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα,
Πριν ένα μήνα περίπου χώρισα εντελώς ξαφνικά μετά από σχέση τριών μηνών. Στην αρχή της σχέσης ήμουν επιφυλακτική μαζί του αλλά αυτός με τη συμπεριφορά του εξαφάνισε κάθε ενδοιασμό μου. Έκανε σαν τρελός για μένα, κάθε μέρα έλεγε πόσο πολύ μ'αγαπάει, πόσο τυχερός είναι που μπήκα στη ζωή του. Άρχισα σιγά σιγά να δένομαι συναισθηματικά μαζί του και να τον ερωτεύομαι. Είχαμε κάποια οικογενειακά προβλήματα και οι δύο, αλλά όταν του έκανα νύξη

έλεγε η αγάπη μας θα τα νικήσει όλα. Και όλα πήγαιναν μια χαρά ώσπου εντελώς ξαφνικά μου λέει δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, ήταν λάθος από την αρχή. Εξαφανίστηκε χωρίς να μου δώσει κάποια άλλη εξήγηση μόνο ότι πιέζεται από την οικογένειά του. Και όλα αυτά που μου έλεγε; Τι άλλαξε έτσι ξαφνικά; Έχω μείνει με τόσα αναπάντητα ερωτήματα. Τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει να μην τον ενοχλώ και δεν μ'αγαπάει πιά. Πώς μπορεί η αγάπη να σβήνει μέσα σε μια μέρα; Πώς μπορώ να του αλλάξω γνώμη; Τον θέλω πίσω. Ευχαριστώ.

Η απάντηση του Queen.gr

Πώς μπορεί η αγάπη να δημιουργηθεί σε τρεις ΜΟΝΟ μήνες- πες μου εσύ. Είναι δυνατόν να αγαπήσες κάποιον τόσο πολύ και βαθιά σε τόσο λίγο διάστημα; Να λες πως η αγάπη σας θα τα νικήσει όλα χωρίς καλά καλά να γνωρίζεστε; (Για εκείνον μιλάω).

Περνάει καιρός και σκέψη για να ξεστομίσει κανείς τέτοια λόγια και υποσχέσεις. Το εξ' αρχής, δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να σε κάνει να ερωτευτείς κάποιον, αλλά περισσότερο να ανησυχήσεις για το πόσο σοβαρά παίρνει τον εαυτό του και κατά συνέπεια τους άλλους.

Άλλο αγάπη και άλλο ενθουσιασμός. Άλλο πραγματικότητα και άλλο παραμύθι. Δεν σου λέμε να τρελαθείς και να αμφισβητείς όλο τον κόσμο από εδώ και πέρα, αλλά μία προσοχή στο να μην πιστεύεις τα πάντα κατευθείαν πρέπει να την αποκτήσεις! Μπορεί κάλλιστα να έπαιζε μέχρι να κολλήσεις για τα καλά και να φύγει, μπορεί οτιδήποτε.

Το θέμα είναι να μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή μεν, αλλά να μην μπερδεύεις τα συναισθήματα και να καταφέρνεις παράλληλα να αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις. Το να ερωτευτείς είναι εύκολο και μπορεί να συμβεί σχετικά γρήγορα. Για να πεις πως πραγματικά αγαπάς κάποιον και είσαι αποφασισμένος να μείνεις εκεί, απαιτείται χρόνος και τριβή. Είναι ουσιαστικά απόφαση αυτό που συμβαίνει σε έναν άνθρωπο που αγαπά και δεν είναι κάτι που πρέπει να λέγεται στον αέρα. Είναι ευθύνη.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα