Ποιος είπε πως τα μοντέλα δεν μπορούν να τραγουδήσουν;

Ένα νέο βίντεο της γαλλικής Vogue σας αποκαλύπτει τα πολλά ταλέντα των μοντέλων.

Όχι, δεν θα σας ανακοινώσουμε την απόφαση κάποιου νέου μοντέλου που ακολούθησε το παράδειγμα της Karen Elson και αποφάσισε να κυκλοφορήσει δικό του τραγούδι, ούτε θα σας μιλήσουμε για το αγαπημένο μοντέλο του θείου Karl, Baptiste Giabiconi που πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο του βιντεοκλίπ.

Αντιθέτως θα σας παρουσιάσουμε κάτι πολύ πιο διασκεδαστικό. Το site της γαλλικής Vogue ανέθεσε στον Justin Wu να γυρίσει ένα βίντεο με τα αγόρια και τα κορίτσια που πρωταγωνίστησαν στα προηγούμενα fashion weeks να τραγουδούν (βασικά να ανοιγοκλείνουν το στόμα τους ακολουθώντας τους στίχους του τραγουδιού) το «Do You Want To?» των Franz Ferdinand.

Τα κατάφεραν, λοιπόν, πολύ καλά (έτσι και αλλιώς ο Justin έχει γυρίσει παρόμοια βίντεο αρκετές φορές στο παρελθόν) και όχι μόνο «τραγούδησαν», αλλά και χόρεψαν μοναδικά (ποιος θα το περίμενε πως τα μοντέλα μπορούν να κρύβουν τέτοια χορευτικά χαρίσματα). Μαζί με τα μοντέλα ανάμεσα στα οποία αναγνωρίσαμε τους River Viiperi, Kate King, Fei Fei Sun, Shu Pei, Sui He, Martha Streck, Adam Senn, RJ King, Francisco Lachowski και Arthur Sales στο βίντεο πρωταγωνιστεί και η αγαπημένη μας ιέρεια του street style Olivia Palermo.

Δείτε το απολαυστικό τρίλεπτο βίντεο και διαβάστε επίσης:

Τα αγόρια της Abercrombie πιο προκλητικά από ποτέ

Δείτε τo: τα αγόρια ξέρουν να διασκεδάζουν

Αγόρια με αέρα Βραζιλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα