Ποιοι επώνυμοι είπαν "ναι" στον Νίκο Κεραμίδα να παρουσιάσουν το βιβλίο τους σε χώρο έκπληξη;

Πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα φιλοξενηθούν σε ένα ζεστό χώρο που χρόνια τώρα είχαμε γνωρίσει απο την Μαρία Λόη. Ο Νίκος Κεραμίδας πλέον αναλαμβάνει τα ηνία του εστιατορίου-μεζεδοπωλείου και πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα παρελάσουν από την Ναύπακτο.

Μπορεί πλέον να μην ανήκει το εστιατόριο στην Ναύπακτο στην γνωστή τηλεμαγείρισσα αλλά η προίκα μιας ιδιαίτερης κουζίνας μεταφέρθηκε στο γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Κεραμίδα που πήρε στην κατοχή του το μαγαζί εδώ και λίγες εβδομάδες.

Οι υποχρεώσεις της

Μαρίας Λόη στο Μανχάταν δεν της επέτρεπαν να έρχεται στην χώρα μας με αποτέλεσμα το εστιατόριο της να λειτουργεί χωρίς την φυσική της παρουσία. Ο Νίκος Κεραμίδας λάτρης της μεσογειακής κουζίνας και πολύ καλός φίλος με την μαγείρισσα τόλμησε σε δύσκολους καιρούς με αυτή την επένδυση που έκανε. Άφησε να υπάρχει αυτό το ζεστό περιβάλλον και τις συνταγές που είχαν καταπλήξει  τους πάντε. Οι εκπλήξεις όμως έχουν να κάνουν μ αυτά που έχουν προγραμματιστεί τους επόμενους δύο  μήνες στην όμορφη Ναύπακτο και στο μαγαζί που είναι δίπλα ακριβώς στην θάλασσα. Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κώστας Βουτσάς και Δέσποινα Στυλιανοπούλου είναι τα πρώτα ονόματα που συμφώνησαν να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι και να παρουσιάσουν το βιβλίο τους στον χώρο. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος ηθοποιός θα βρεθεί εκεί στις 30 Ιανουαρίου και θα μοιράσει βιβλία και πολλά αυτόγραφα στο διψασμένοι κοινό της επαρχίας. Τέλη Φεβρουαρίου θα είναι καλεσμένη η Δέσποινα Στυλιανοπούλου για να μοιραστεί άγνωστες πτυχές της καριέρας της με την βιογραφία που έβγαλε και αρχές Μαρτίου ο «Άρνι» με το βιβλίο  «Μακιγιαρισμένοι φόβοι» θα γνωρίσει από κοντά μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Μια προσπάθεια πρωτότυπη από τον καλό συνάδελφο που θέλει η συνέχεια αυτού του εστιατορίου να αποκτήσει προσωπικότητα πολιτιστική και να μπορεί ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος που θα πίνει το κρασί του και θα γεύεται γευστικά πιάτα με χαμηλές τιμές, να φεύγει με ταξιδιάρικες αναμνήσεις. Καλή επιτυχία  και καλές δουλειές να ευχηθούμε και εμείς από την πλευρά μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα