Ποιο είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο της Kate Middleton για τον πρίγκιπα Harry;

Μία έκπληξη περιμένει τον άτακτο πρίγκιπα.

Οι φήμες για τον πρίγκιπα Harry δίνουν και παίρνουν και τελικά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή. Είτε έχει κοπέλα, είτε συνεχίζει να είναι εργένης, φαίνεται πως έχει κρατήσει για αρκετό καιρό το φανάρι στο πριγκιπικό ζεύγος William και Kate Middleton, με αποτέλεσμα η δεύτερη να πάρει την πρωτοβουλία να τον ζευγαρώσει.

Όχι, μη βιαστείτε

να βγάλετε συμπεράσματα, η νύφη του Harry δεν του έκανε κυριολεκτικά συνοικέσιο με κάποια νεαρή δεσποινίδα, αλλά διάλεξε για αυτόν ένα συμβολικό δώρο που θα κάνει όλο το Παλάτι να γελάσει. Πιο συγκεκριμένα, η Kate Middleton πήρε για τον κουνιάδο της μια μικρή πλαστική κούκλα, που όταν βυθιστεί στο νερό μεγαλώνει σταδιακά, μέχρι που γίνεται πολλές φορές μεγαλύτερη από το αρχικό της μέγεθος και τη λένε «Grow Your Own Girlfriend».
Δεν ξέρουμε εάν το υπονοούμενο σημαίνει πως καμία άλλη δε μπορεί να αντέξει τον άτακτο πρίγκιπα, αλλά ευτυχώς θα του μείνουν τα Gucci παπούτσια που φρόντισε να του πάρει μαζί με την κούκλα για να τον καλοπιάσει σε περίπτωση που παρεξηγηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα