Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς του ογδονταδιάχρονου μοντέλου China Machado;

09:47 2/9/2013 - Πηγή: Queen.gr

Στα ογδόντα δύο της χρόνια η China Machado συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο για να διατηρήσει την αειθαλή ομορφιά της.

Το όνομα της China Machado ίσως να μην σας είναι γνωστό. Όμως, η China είναι η πρώτη Ασιάτισσα που φιγούραρε στο εξώφυλλο μεγάλου περιοδικού μόδας (το 1959 στο Harper's Bazaar που τότε επιμελείτο η θρυλική Diana Vreeland), μούσα του Richard Avedon και μοντέλο και μούσα του οίκου Givenchy για τον οποίον δούλεψε ως εσωτερικό μοντέλο, όταν ακόμη τα ρούχα ράβονταν πάνω στις αναλογίες κάθε μοντέλου.

Η China, λοιπόν, που αρέσκεται να χαρακτηρίζει τον εαυτό της δεινόσαυρο του modeling συνεχίζει στα 82 της χρόνια να εργάζεται ως μοντέλο με πιο πρόσφατη δουλειά της την καμπάνια του αμερικανικού label Cole Haan. Πως, όμως, τα καταφέρνει;

Όπως αποκάλυψε δεν κάνει τίποτε το ιδιαίτερο και έχει φιλοσοφήσει το θέμα της ομορφιάς όλα αυτά τα χρόνια που έχει δουλέψει στη μόδα. Χαρακτηριστικά δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της «Δεν μπορείς να ανησυχείς για τη γήρανση, γιατί αυτό είναι το χειρότερο. Εάν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, τότε θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα πράγματα που δεν σου αρέσουν και τότε έχεις "τελειώσει". Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσα να είχα κάνει στο πρόσωπό μου, αλλά ποτέ δεν θα τελείωνε αυτό. Ξέρω πως θα ακουστεί ως ψέμα, αλλά δεν κάνω πραγματικά τίποτα». Η μόνη της καθημερινή συνήθεια είναι ο μεσημεριανός ύπνος για να είναι πιο ξεκούραστη το απόγευμα.

Η China στα ογδόντα δύο της χρόνια βάφει τα μαλλιά της μόνη της στο σπίτι, καθαρίζει καθημερινά το πρόσωπό της από τα υπολείμματα μακιγιάζ και το ξεπλένει με απαλό σαπούνι και νερό, ενώ καπνίζει και πίνει αλκοόλ περιστασιακά. Τελικά όλα είναι θέμα DNA και διάθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα