Ποια είναι η περιβόητη δίαιτα της Demi Moore;

Η 46χρονη star δεν έχει τυχαία ένα από τα ωραιότερα κορμιά του Hollywood.

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «Striptease» και οι «Άγγελοι του Τσάρλι» η Demi Moore δε θα μπορούσε παρά να επενδύει στο κορμί της προσέχοντάς το σα λατρευτικό ναό. Τι κάνει όμως η διάσημη κυρία των σαράντα φεύγα Μαΐων και παραμένει πιο αίλουρος κι από τις γάτες στα κεραμίδια.

Έχοντας

μιλήσει κατά καιρούς για τις διατροφικές της συνήθειες, η πρώην όπως όλα δείχνουν κυρία Kutcher συμβούλευε στο να καταναλώνουμε περισσότερα λαχανικά και φρούτα και λιγότερη πρωτεΐνη, όπως είναι το κρέας και το ψάρι και μπόλικα μυρωδικά και βότανα.

Μετά από μερικά tweets της όμως η απαστράπτουσα star παραδέχτηκε πως αυτό που ακολουθεί ευλαβικά στην πραγματικότητα είναι η δίαιτα Master Cleanse και όχι ένα απλό πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη κυρία ξεκίνησε με τον Ashton Kutcher την περιβόητη δίαιτα της Beyonce η οποία όχι μόνο υγιεινή δεν είναι, αλλά επιτρέπει την κατανάλωση μόνο τριών πραγμάτων, χυμό λεμόνι, πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου.

Κάπως έτσι εξηγείται η σιλουέτα της κυρίας Μoore η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτή μίας εικοσάχρονης. Θα συνιστούσαμε να μην ακολουθήσετε το παράδειγμά της καθώς μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα, αλλά εκτός του ότι θα λιμοκτονήσετε μάλλον σε λίγο χρονικό διάστημα θα έχετε γίνει διπλές!

Keywords
Τυχαία Θέματα