Περί ευγένειας... Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

*Με μήνυμα στο κινητό, ειδοποίησαν τον Μάρκο Σεφερλή πως δεν θα γίνει το Just the 2 of us, τουλάχιστον προς το παρόν. Ευγενική κίνηση κι αυτή! Με την κρίση μπορεί να του κάνανε και σήματα καπνού απ' την ταράτσα και αυτός να μην τα έβλεπε!

Ευγενία Μανωλίδου, λένε έμπιστες πηγές -δηλαδή η περιπτερού, μιας κουνιάδας της οικιακής της βοηθού- οικουρεί αυτή την περίοδο, διότι έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της, στην μουσική της και στην παρακολούθηση πολλών πολιτιστικών

εκδηλώσεων. Το πώς φτάνει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που όλο κλειστό είναι το κέντρο, είναι άλλο θέμα!

*Σε τηλεοπτικές –φυσικά και τι άλλο;- δηλώσεις της, διάγγειλε στον ελληνικό λαό, πως για την εικόνα της ευθύνονται τα κανάλια και ο τρόπος που την διαχειρίστηκαν. Αμ! Κυρά Ευγενία μου, τι να σου κάνουν και τα μαυροκάναλα; Ένα τρίμηνο στον ΑΝΤ1, ένα εξάμηνο στο Mega, άλλο ένα τρίμηνο στον ΑΝΤ1 και μόνο για να ενημερώσουν που βρίσκεσαι τους μονούς μήνες και που τους ζυγούς, τηλεγράφημα στο σπίτι έπρεπε να μας στέλνουν.

Τατιάνα Στεφανίδου, παρά την πρόταση που της έγινε, με την αποχώρηση του Αιμίλιου Λάτσιου απ' το Star, δεν επιθυμεί να παρουσιάζει κεντρικό δελτίο, πράγμα που σε καλό βγαίνει στην Χριστίνα Λαμπίρη, διότι το λέει αυτή και μάλιστα μια χαρούλα.

*H Πετρούλα απέδειξε πως τις κερδίζει όλες, με ένα μπούστο σχεδόν αυτόνομο κινησιολογία απ' το σώμα, σε σημείο φελινικά εφιαλτικό. Να, εδώ που κάθομαι, φοβάμαι μη χτυπήσει το κουδούνι το μπούστο της Πετρούλας και μου ζητήσει να ανεβεί απάνω να το κεράσω καφέ!

*Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ντυμένη στο δέρμα, ως άλλος Μπατμαν, μπέρδεψε την Γκοθαμ Σιτι με το πλατό της Ελένης Μενεγάκη και στο τέλος έβαλε και τα κλάματα γιατί συγκινήθηκε από κάτι που αυτή κατάλαβε και εμείς όχι.

*Ο Λιάγκας πάλι βιάστηκε την επόμενη μέρα, να θυμίσει πωw και πέρσι που είχε πάει καλεσμένη στο Πρωινό μου, πάλι είχε κλάψει, διότι είναι «ευσυγκίνητη». Δε λέει που την καλούνε την γυναίκα και φαρμάκια την ποτίζουν και στενοχώριες και την κάνουνε να κλαίει. Και αυτή η ευλογημένη ας κάτσει σπίτι της, αφού την πικραίνουν!

*Ο Ζάχος Χατζηφωτίου εκτός απ το ότι έχει ετοιμάσει τον τάφο του, δέχεται κομψά τηλεφωνήματα που του λένε «ακόμα ζεις ρε;».

*Γενικά η κομψότητα, οι ευγενικοί τρόποι, το αριστοκρατικό «φέρεσθαι» μπορείς να πεις, περισσεύει στους εγχώριους διακεκριμένους συμπολίτες μας. Με το σεις και με το σας οι συμπεριφορές!

Keywords
Τυχαία Θέματα