Παρθένης - Θάνου: Παντρεύονται προς έκπληξη όλων

Η δημοσιοποίηση του γάμου τους μέσα από καθημερινό φύλλο εφημερίδας εξέπληξε το σύνολο της showbiz αλλά και του αθλητικού χώρου. Κανείς δε γνώριζε ότι η Κατερίνα Θάνου έχει σχέση με τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Η αγγελία για το γάμο του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Εστία” την Τρίτη και το παρακολουθήσαμε μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Mελέτη.

“Ο Αλέξανδρος Παρθένης, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείς εις Αθήνας, του Γεωργίου και της Μαρίας-Σταματίνας, το γένος Βογιατζή και η Αικατερίνη Θάνου, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείσα εις Αθήνας, του Λάμπρου και της Ουρανίας, το γένος Κιτσούλη, πρόκειται να έρθουν σε γάμο που θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής”.

Από το περιβάλλον του ζευγαριού μας ενημέρωσαν πως η αγγελία γάμου είναι από το ζευγάρι, το οποίο έστειλε μέσω mail την ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής για τη δημοσίευση. Οι δυο τους πάντως, έχουν προσπαθήσει και κατάφεραν να προστατεύσουν όσο μπορούν τη σχέση τους και να κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

Συγκεκριμένα είχα συναντήσει τον Αλέξανδρο σε γνωστό καφέ στην Γλυφάδα που εργάζεται και δε μου είχε πει ότι είναι ένα βήμα πριν παντρευτεί. Μάλιστα φίλοι του δεν ήξεραν καν ότι έχει δεσμό. Η Κατερίνα Θάνου από την δική της πλευρά είχε αρκετό καιρό να δώσει μια συνέντευξη. Σε τελευταίο έντυπο είχε αναφέρει  ότι θα ήθελε να γίνει μανούλα. "Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι και θέλω να έρθει στη ζωή μου. Όταν, βέβαια, θα υπάρχει δίπλα μου ένας άνθρωπος που θα θέλει αυτό που θα θέλω κι εγώ", είχε πει χαρακτηριστικά και μάλλον ήταν σε σχέση με τον Αλέξανδρο λέγοντας αυτό. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της καλής της φίλης Κατερίνας, Πηγής Δεβετζή. Η αθλήτρια που γνωρίζει πάνω από δέκα χρόνια την πρώην αθλήτρια δήλωσε στο STAR ότι είναι πολύ χαρούμενη και εύχεται ένα καλό  και ευτυχισμένο μέλλον στο ζευγάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα