Παίζει κάτι μεταξύ μας εδώ και 5 χρόνια, αλλά δεν με βλέπει σοβαρά. Τι να κάνω;

Αγαπητέ Dr. Love

Λοιπόν, 5 χρόνια τώρα βλεπόμαστε, έχω περάσει από άλλες σχέσεις -αυτός όχι- έχω κερατώσει για εκείνον.

Το έχω απωθημένο να με δει σοβαρά. Μου είπε οτι αυτή η ηλικία δεν είναι για σχέσεις (20 χρονων) και αργότερα βλέπουμε.
Με θεωρεί πολύ δεδομένη, με θυμάται 1 φορά στις 2 εβδομάδες και για εκείνον είμαι ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ.
Θα μου πεις,τι το ψάχνεις το αγοράκι βαριέται και έρχεται σε εσένα να περάσει την ώρα του.
Δεν

έχω προχωρήσει μαζί του και αυτό με προβληματίζει γιατί να ασχολείται ακόμα μαζί μου αν αυτό που ψάχνει είναι το σεξ κάτι που δεν του παρέχω;
Επίσης 2 φορές τον εχω "γράψει" και με έβρισε...
Τι να κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Πέρα ότι μπορεί στο βάθος του μυαλού μου να σκεφτώ "δίκιο έχει ο τύπος, τα 20 δεν είναι για σχέση, αλλά για να περνάς καλά!", αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ή και είναι; Κάτσε θα δούμε στην πορεία.

Εσύ έχεις το κόλλημά σου και καλά κάνεις. Το κακό στα "20 του να περνάς καλά" είναι ότι έχει και πολλά κολλήματα. Το λάθος σου όμως ποιο είναι; Ότι προσπαθείς να ερμηνεύσεις την κάθε του κίνηση, ως κάτι καλό. Δεν του δίνω σεξ, αλλά συνεχίζει να με βλέπει, άρα με θέλει. Του λέω όχι, με βρίζει, άρα με θέλει, κτλ κτλ.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όμως.

Προφανώς εσύ δεν του δίνεις σεξ, αλλά υποθέτω ότι κάποια άλλη (κάποιες άλλες) του δίνουν, για να συνεχίζει σε αυτό το στυλ. Διαφορετικά αν δεν έπαιρνε αυτό που ήθελε, τότε θα άλλαζε στάση, θα έλεγε ό,τι του ερχόταν στο κεφάλι για να πηδήξει στο τέλος. Απλή λογική.

Όσο για πιο λόγο συνεχίζει μαζί σου, πολλά μπορείς να σκεφτείς. Ναι, ίσως και να σε γουστάρει αλλά να μην θέλει ακόμα να μπει σε σχέση.
Ή απλά τον έχεις γειώσει και ορισμένοι άνθρωποι αν τους κολλήσει κάτι στο μυαλό το κυνηγάνε. Όπως εσύ κυνηγάς αυτόν επειδή σου αρέσει, έτσι και αυτός κυνηγάει να κάνει σεξ μαζί σου για να μην λέει ότι δεν του έκατσε μια κοπέλα.
Παιδικός τρόπος σκέψης ε; Λογικό, αφού είστε 20!

Το λάθος σου είναι ότι κάθεσαι και ελπίζεις (τώρα). Μόνη σου λες ότι δεν σε παίρνει στα σοβαρά και σε έχει δεδομένη. Άρα γιατί θέλεις κάτι τέτοιο; Γιατί και σχέση να κάνετε το ίδιο θα σε αντιμετωπίζει! Στανταράκι.

ΥΓ.: Καλά το "έχω κερατώσει για εκείνον" μην το λες και με τόσο drama queen ύφος. Δεν σκότωσες και κανέναν!
ΥΓ.1: Btw επειδή δεν το καταλαβαίνω, τι εννοείς "έχω κερατώσει για εκείνον"; Είχες σχέση με άλλον και τον κεράτωσες με αυτόν επειδή στο ζήτησε; Αφού δεν έχετε κάνει σεξ; Μπερδεμένα μου τα λες!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα