Όταν η πρωτοπορία συμβαδίζει με την ελβετική ποιότητα στα καλλυντικά

Τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης της Les Naturelles, ικανοποιούν κάθε γυναικεία επιθυμία για ευεξία και για ανάδειξη της ομορφιάς.

Υψηλό επίπεδο επιστημονικής τεχνογνωσίας, τεχνική κατάρτιση τελευταίας τεχνολογίας, απαράμιλλος επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα, συνεχής αναζήτηση για τελειότητα, δημιουργικότητα και επιθυμία για καινοτομία. Αυτά χαρακτηρίζουν την Les Naturelles, η οποία εδρεύει από το 1978 στην καρδιά της Ευρώπης.

Σκοπός της είναι να ικανοποιήσει κάθε γυναικεία επιθυμία για ευεξία και για ανάδειξη της ομορφιάς της. Σε αυτήν την κατεύθυνση η Les Naturelles

προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με ένα πραγματικά «εξειδικευμένο πακέτο» σύγχρονων, καινοτόμων προϊόντων. Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου Les Naturelles ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ανάγκες του δέρματος και προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις σε όσα θέματα σας απασχολούν, κάνοντας την επιλογή εύκολη με σειρές όπως η Comfort Intense Anti-Ageing, η Booster, η Procollagene Super Actif, η αντηλιακή σειρά και πολλές άλλες.

Στα ελβετικά εργαστήρια αναπτύσσονται -βάση της πολυετούς εμπειρίας- προϊόντα που ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της κοσμετολογίας τα οποία είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος. Οι χώροι, η αυστηρή νομοθεσία της χώρας που προτρέπει στο σεβασμό του περιβάλλοντος, επιβάλλει κανόνες δεοντολογίας και ελέγχει την ασφάλεια χρήσης των προϊόντων, έχουν σαν φυσικό επακόλουθο καλλυντικά υψηλής ποιότητας.

Όλα παρασκευάζονται από αβλαβή, μη ζωικά συστατικά και δεν περιέχουν ορυκτέλαιο. Χρησιμοποιούνται ουσίες υψηλής δράσης, σε εξαιρετικά ακριβείς ποσότητες προκειμένου να εγγυηθεί η αποτελεσματικότητα και η επίδοση τους στο μέγιστο και λαμβάνονται με τεχνικές που σέβονται το περιβάλλον και δεν είναι ποτέ ζωικής προέλευσης.

Ουσίες πιθανές να προκαλέσουν μαύρα στίγματα ή φωτοευαίσθητες αντιδράσεις, ή οποιαδήποτε άλλη αβέβαιη δερματολογική συμπεριφορά απορρίπτονται από τη σύνθεση των προϊόντων ενώ οι αρωματικές ουσίες προέρχονται από αιθέρια έλαια ή συνθέσεις αρώματος που είναι σύμφωνες με τον κώδικα της ορθής πρακτικής του IFRA (Διεθνής Ένωση Αρώματος).

Τέλος, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, κάθε προϊόν υποβάλλεται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και φυσικά οι τύποι των προϊόντων συμμορφώνονται με τις Ελβετικές και Διεθνείς καλλυντικές οδηγίες (CH, UE, ΗΠΑ, ASIE). Άλλωστε, σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελβετία, χρησιμοποιώντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία σύμφωνα πάντα με τις αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής της βιομηχανίας (GMP καλές κατασκευαστικές πρακτικές).

Τα προϊόντα Les Naturelles θα τα βρείτε στο e-shop του www.lesnaturelles.gr
Τηλέφωνο για πληροφορίες-παραγγελίες 8011179477

Keywords
Τυχαία Θέματα