Οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας

Το Queen παρουσιάζει τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Μία ακόμα Παρασκευή είναι εδώ και το Queen παρουσιάζει τις πιο καλόγουστες εμφανίσεις της εβδομάδας, όπως τις είδαμε στις αγαπημένες μας stars

Emma Stone
Σε φιλανθρωπικό event στη Νέα Υόρκη είδαμε την πρωταγωνίστρια του «Amazing Spider-Man 2» με δαντελένιο παντελόνι από την pre- fall συλλογή του Michael Kors,

το οποίο συνδύασε με μαύρο παλτό, μαύρα ψηλοτάκουνα Christian Louboutin και τσάντα Anya Hindmarch.

Kate Beckinsale
Στην πρεμιέρα του «Star Trek Into Darkness» στο Λος Άντζελες η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός εμφανίστηκε με strapless, μαύρο φόρεμα Alberta Ferretti και strappy, ψηλοτάκουνα σανδάλια Jimmy Choo.

Diane Kruger
Σε δείπνο της MAC, στο Λος Άντζελες εμφανίστηκε η ηθοποιός φορώντας μαύρο, cropped τοπ και μεταξωτό, φλοράλ παντελόνι από την συλλογή του Prabal Gurung.

Sienna Miller
Με δαντελένιο φόρεμα του φίλου της, Matthew Williamson, εμφανίστηκε η ηθοποιός στην τελετή απονομής των BAFTA Awards στο Λονδίνο. Το γαλάζιο φόρεμα η Miller συνδύασε με clutch Charlotte Olympia και studded ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

Victoria Beckham
Στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα σε επίσκεψή της στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την superstar σχεδιάστρια με μαύρο σύνολο αποτελούμενο από τοπ και skater φούστα, το οποίο συνδύασε με λευκά αξεσουάρ. Απλή και chic.

Keywords
Τυχαία Θέματα