Οι διάσημοι φίλοι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που πήγαν στην πρεμιέρα της ταινίας του

Ποιους είδαμε

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδέχτηκε χθες το βράδυ τους δεκάδες διάσημους φίλους και γνωστούς που συγκεντρωθήκαν παρά τον κακό καιρό στα Village Cinemas για να δουν την πρώτη προβολή της ταινίας με τίτλο "Αν".
Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα του Χριστόφορου στον κινηματογράφο και παρότι ή ιδέα υπήρχε πολλά χρόνια στο μυαλό του, μόλις πρόσφατα αποφάσισε να την πραγματοποιήσει.
Όταν θέλεις κάτι πολύ δεν σε εμποδίζει ούτε η οικονομική κρίση, ούτε η κακή ψυχολογική κατάσταση.

Αυτό ήταν το σκεπτικό του Χριστόφορου που μάλλον πέτυχε το στόχο του μια και οι καλεσμένοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για το αποτέλεσμα.
Ο Χριστόφορος πολύ περήφανος, χαρούμενος και αρκετά κουρασμένος -γιατί όπως πάντα είχε την εποπτεία κάθε μικρής ή μεγάλης λεπτομέρειας της ταινίας- υποδέχθηκε, μίλησε και φωτογραφήθηκε σχεδόν με όλους. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους διακρίναμε τους : Λάκη Λαζόπουλο. Ελένη Μενεγάκη, Γιώργο Κιμούλη, Μαρία Σολωμού, Αγγελική Νικολούλη, Ζέτα Μακρυπούλια, Κατερίνα Καινούργιου, Σμαράγδα Καρύδη, Θάλεια Προκοπίου, Σάκη Ρουβά, Δημήτρη Κοντομηνά, Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη, Δήμητρα Γαλάνη, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργος Λιανός Ναταλία Γερμανού κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα