Ω! τι κόσμος, μπαμπά!

Βγήκε απ το μαιευτήριο η Κάτια Ζυγούλη με τον γιο της και τον Σάκη Ρουβά. Τι δηλώσαν; Πόσο ευτυχισμένοι είναι φυσικά!

Σε ποιον άραγε μοιάζει, τελικά, ο γιος του Λιάγκα και της Σκορδά; Οι γνώμες διίστανται. Στο φαρμακείο λένε του Λιάγκα πως είναι ίδιος αυτός. Στο σπίτι κοιτάνε φωτογραφίες τη Φαίη μωρό και είναι ίδιος αυτή.

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη; Τρώει ψωμί χωρίς γλουτένη κυρίες μου, καθαρίζει σχολαστικά το πρόσωπο της, χρησιμοποιεί ελβετικής προέλευσης κρέμες, κοιμάται πολύ,

έχει κάνει κάποιες θεραπείες ομορφιάς στο κουμπάρο της Ανδρέα Φουστάνο και υποθέτω πίνει και πολύ νερό, αλλά αυτό είναι δικό μου!

Η Κατερίνα Καινούργιου θεωρεί πως ο Νοτης Χριστοδούλου πρέπει να σταματήσει τα «κλαψουρίσματα» και αυτός ανταπαντά γενικά, πως κάποιες στην τηλεόραση έχουν να επιδείξουν μόνο «το ψεύτικο στήθος τους».

Στο «χορεύοντας στον πάγο» η Χριστίνα Παππά φοβάται μη πέσει και χτυπήσει.

Ο Τρυφώνας Σαμαράς θα άλλαζε ευχαρίστως τα μαλλιά του Ηλία Ψιννάκη.

Η Φουρέιρα άλλαξε χτένισμα και μοιάζει στην Άννα Βιάση και χαίρεται για αυτό, μακάρι λέει να της μοιάσει και στην καριέρα.

... εγώ, από πλευράς μου, θέλω να παραιτηθώ από Αλεξάνδρα Τσόλκα αλλά δεν έχω που να υποβάλλω την παραίτηση και επίσης δε σταματάει και η γη να κατεβώ στην στάση μου...

Keywords
Τυχαία Θέματα