Ο οίκος Kessaris μόνο ένα κλικ μακριά σας

Το καινούργιο διαδικτυακό κατάστημα του περίφημου οίκου μας έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια.

Οι γιορτές σας κλείνουν πονηρά το μάτι, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν απειλητικά και εσείς δεν έχετε προλάβει ακόμα να πάρετε δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κίνηση στους δρόμους είναι ανυπόφορη, δε βρίσκετε να παρκάρετε και τα ταμεία έχουν ουρές κόσμου που

περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους. Μη σας πιάνει πανικός, καθώς δε θα χρειαστεί ούτε από το σπίτι σας να βγείτε για να επιλέξετε τις φετινές σας αγορές.

Το κοντινότερο κατάστημα Kessaris βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής, ένα βήμα δηλαδή μακριά, στην οθόνη σας. Χρησιμοποιείστε τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας και επισκεφτείτε το μαγικό κόσμο του γνωστού οίκου με μερικά "κλικ".

Ο οίκος Kessaris άνοιξε τις διαδικτυακές πόρτες του για να σας προσφέρει τη δυνατότητα να θαυμάσετε ένα σημαντικό μέρος της ανεξάντλητης ποικιλίας κοσμημάτων, ρολογιών και πολύτιμων δώρων, είτε βρίσκεστε στο σπίτι, στο γραφείο σας, στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού, στο ολοκάινουργιο site www.kessaris.gr.
Kοσμήματα, μονόπετρα, βέρες, σταυροί και άλλα πολύτιμα αντικείμενα για το σπίτι και τους αγαπημένους σας μαζί με τα ρολόγια των εταιριών που εκπροσωπεί η Ora Kessaris (όπως Bulgari, Panerai, Rolex, IWC, Lange & Sohne, De Grisogono, Richard Mille, Harry Winston, Jaeger Le Coultre, U-boat, κ.α.) είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα κομμάτια της συλλογής του γνωστού οίκου.
Εάν πάλι έχετε κάποια ιδιαίτερη προσωπική επιθυμία, ή θέλετε να ρωτήσετε κάποιον από τους συνεργάτες της εταιρίας, αυτοί θα επικοινωνήσουν προσωπικά μαζί σας προκειμένου να σας δώσουν επιπλέον πληροφορίες και εναλλακτικές προτάσεις ανάλογα με το γούστο ή το budget σας, μετατρέποντας έτσι την επίσκεψή σας στο site σε custom-made shopping εμπειρία.

Φέτος τα Χριστούγεννα, το διαδικτυακό κατάστημα Kessaris μου έλυσε τα χέρια και μου χάρισε τα πιο όμορφα δώρα για εμένα και τους αγαπημένους μου!

Keywords
Τυχαία Θέματα