Ο φίλος του γαμπρού έχει τις χάρες όλες

Γιατί παντού μπορούν να γίνουν τα καλύτερα one-night stand.

Ήταν η απόλυτη φαντασίωση. Αυτό που ήθελα πάντα να ζήσω. Μόνο στη σκέψη πως θα μου τύχαινε και όταν το κουβεντιάζαμε με τις φίλες σε βραδιές κους κους τρελαινόμουν. Και να που μου συνέβη.

Πριν δύο εβδομάδες ήμουν καλεσμένη σε ένα γάμο. Φόρεσα, λοιπόν, ένα όμορφο φόρεμα, έβαλα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κατευθύνθηκα με το αυτοκίνητο προς το κτήμα. Συνοδό δεν πήρα, βλέπετε, όλες μου οι φίλες θα ήταν εκεί, οπότε δεν τον χρειαζόμουν.

Με το που μπήκα στον χώρο της τελετής τον είδα (ξεχώριζε βλέπετε). Ψηλός, μελαχρινός,

με γαλάζια μάτια και δεμένο κορμί. «Κούκλος» σκέφτηκα και φρόντισα να κάτσουμε κοντά του την ώρα του μυστηρίου.

Δεν μου έριχνε ούτε μία ματιά και είχα απογοητευτεί, όμως, η μοίρα δεν είχε παίξει το τελευταίο της χαρτί. Στη δεξίωση καθόταν στο διπλανό τραπέζι, ακριβώς απέναντί μου. Και πάλι, όμως, δεν μου έδινε σημασία πέρα από κάτι κλεφτές ματιές.

Η ώρα περνούσε, το αλκοόλ κυλούσε και η στιγμή του χορού είχε φτάσει. Χόρευα με τις φίλες μου και τη νύφη σαν αλαφιασμένη, ώσπου ξάφνου ένα ποτό εμφανίστηκε μπροστά μου. Ήταν εκείνος. «Πιες το, μου είπε, εμένα δεν μου αρέσει». Κοίταξα σαστισμένη και υπάκουσα.

Το ένα ποτό έφερε το άλλο, το ένα χαμόγελο οδήγησε σε άγγιγμα και για να μην σας τα πολυλογώ καταλήξαμε σε έναν καναπέ να φιλιόμαστε σαν σχολιαρόπαιδα που δεν το έχουν ξανακάνει. Η συνέχεια δόθηκε στις τουαλέτες με πολύ πάθος και το αντίο με ένα φιλί στο dance floor.

Δεν ξαναβρεθήκαμε (μετά από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Αμερική όπου διαμένει μόνιμα), όμως, θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου ως ο κούκλος φίλος του γαμπρού που κατάφερα να ξελογιάσω.

Ευαγγελία, ετών 27

Keywords
Τυχαία Θέματα