Ο χρόνος "γράφει" στα μάτια σας

18:53 6/9/2012 - Πηγή: Queen.gr

Τα Kiten Beauty OphthalmoCosmetics είναι ένα από καλύτερα όπλα σας ενάντια στα σημάδια γήρανσης

Είναι γεγονός: ο χρόνος που περνάει αφήνει τα σημάδια του στα μάτια και το εσωτερικό τους πολύ πιο νωρίς από ό,τι στο δέρμα ή στα μαλλιά μας. Ο λόγος είναι απλός: ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας αφήνει χρόνο για την σωστή και συστηματική φροντίδα τους, που θα λειτουργήσει ως "ασπίδα προστασίας" απέναντι στη γήρανση των οφθαλμών.
Οι σημερινές περιβαλλοντικές συνθήκες, η μόλυνση, η σκόνη που αιωρείται στο περιβάλλον, οι ατέλειωτες ώρες

μπροστά σε κάποια οθόνη (Η/Υ, τηλεόρασης), το μακιγιάζ, η πολύωρη χρήση φακών επαφής ακόμα και οι οποιεσδήποτε τύπου επεμβάσεις στα μάτια (καταρράκτη, Μυωπίας Lasik/Prk κτλ.) τα ταλαιπωρούν και τα καθιστούν περισσότερο ευαίσθητα και ευάλωτα απο ποτέ. Μέρα με τη μέρα, εμφανίζονται λεπτές γραμμές οι οποίες σταδιακά βαθαίνουν κάνοντας το βλέμμα να δείχνει συνεχώς κουρασμένο και προσθέτωντας χρόνια στο πρόσωπό μας.
Όπως μας εξήγησε ο Δρ. Ιωάννης Δατσέρης, Χειρούργος Οφθαλμίατρος, Επιστημονικός Διευθυντής ΟΜΜΑ Οφθαλμολογικού Ινστιντούτου «Η γήρανση των ματιών (οφθαλμογήρανση) επέρχεται από πολύ νωρίς με την εμφάνιση αιμοφόρων αγγείων στον επιπεφυκότα (λευκό μέρος του ματιού) που αποτελεί και σημάδι κούρασης και ταλαιπωρίας το οποίο με την πάροδο του χρόνου οξύνεται. Αν μάλιστα, δεν προσφέρουμε την αναγκαία οφθαλμο-καλλυντική περιποίηση (Δάκρυα Ομορφιάς) μπορεί να οδηγήσει σε ξηροφθαλμία, συχνά ερεθισμένα, κουρασμένα και ταλαιπωρημένα μάτια, άτονο και θαμπό βλέμμα. Πολύ συχνά παρατηρούμε σε μεγαλύτερες ηλικίες ο επιπφυκότας (λευκό του ματιού) λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια να κιτρινίζει, χάνοντας εντελώς τη λάμψη του».

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε νεανικό και λαμπερό το βλέμμα σας: είναι η οφθαλμο-καλλυντική περιποίηση που προσφέρουν τα KitenBeautyOphthalmoCosmetics. Πρόκειται για τα πρώτα οφθαλμοκαλλυντικά προϊόντα ομορφιάς, φαρμακευτικής προέλευσης, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά ως καλλυντική φροντίδα. Περιέχουν το φυσικό , αγνό υαλουρονικό οξύ (Δάκρυα Ομορφιάς/HyaluronicAcid) που υπάρχει σε όλους τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος αλλά με τη πάροδο του χρόνου μειώνεται συνεχώς με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνισή τους τα σημάδια της οφθαλμο-γήρανσης.
Τα οφθαλμοκαλλυντικά KitenBeauty (OphthalmoCosmetics), θρέφουν, ενυδατώνουν βαθειά και παρέχουν την απαραίτητη αντιοξειδωτική προστασία που τα μάτια χρειάζονται καθημερινά, ενάντια στη μάχη που δίνουν με τις ελεύθερες ρίζες και τα σημάδια του χρόνου- γιαυτό σας προτείνουμε με...κλειστά μάτια να τα εντάξετε στο καθημερινό πρόγραμμα φροντίδας σας! Θα τα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα