Νομίζω ότι τον έχω ξενερώσει, αλλά θέλω να επανορθώσω

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Εδώ και αρκετούς μήνες έχω γνωρίσει ένα παιδί τυχαία, από τα πρώτα λεπτά που τον είδα και γνωριστήκαμε με γοητεύεσε πολύ, για μέρες είχα την εικόνα του και με βρήκε στο facebook μου ζήτησε να βγούμε άλλα δεν βγήκα αμέσως, βγήκαμε μετά από 2 μήνες. Γενικά στο 1ο ραντεβού ήταν πολύ άνετος στις κινήσεις του θαρρείς και ήμασταν ζευγάρι έκανε κάποιες κινήσεις που με ενοχλούσαν σε άλλη περίπτωση δεν θα ξανά

έβγαινα άλλα μαζί δεν ξέρω γιατί βγήκα και κάθε φορά που συναντιομασταν έλεγα δεν θα ξανά βγω μαζί άλλα πάντα έβγαινα.. Με τις πράξεις του μου έδειχνε ότι θέλει κάτι περιστασιακό και του είχα ξεκαθαρίσει ότι θέλω κάτι πιο σταθερό και είχε πει ότι και ο ίδιος το ίδιο επιθυμούσε άλλα άλλο έδειχνε έμενα αυτό με άγχωνε γιατί ήθελα να τον γνωρίσω κάπως καλύτερα προ του προχωρήσω μαζί του ενώ αυτός έκανε τα πάντα να βγαίνουμε σε απόμερα μεροι... Μου είχε προτείνει πολλές φόρες να πάω σπίτι του άλλα το απέφευγα ώσπου μια δυο μπορούσα άλλο πήγα σπίτι του ήμουν τόσο αγχωμένη γιατί ήξερα ότι με το που μπω σπίτι την συνεχεία.. Ξέρω ότι φταίω γιατί εκείνο το βράδυ του έβγαλα του ανθρώπου το λάδι το είχα ζαλίσει με το μπλα μπλα μου τις φοβίες μου τις ανασφάλειες μου... επειδή δεν ήξερα τι θέλει αυτός αν την επόμενη μέρα θα εξαφανιζόταν γιαυτό αγχωνόμουν και του το είπα.. Στο να γίνει κάτι δεν έγινε γιατί δεν μου έβγαινε δεν το ένιωθα εκεί την στιγμή γιατί γενικά ήθελα άλλα ήθελα να είμαι και σίγουρη ότι δεν θα γίνει μια φορά. Όταν έφυγα από το σπίτι του δεν είπε τίποτα εγώ λίγο αργότερα του έστειλα μήνυμα που δεν απάντησε μετα στο facebook με εβαλε να μην τον βλέπω online και το καταλάβαινα ότι είναι μέσα γιατι εκανε like κατι πυ αυτος δεν το συνιθιζε λες και το εκανε επιτιδες για να τα δω, του αφησα μηνυμα στο fb δεν το διαβασε καν... μετα του εστειλα μηνυμα στα γεννεθλια του εκει μου απαντησε τον ρωτησα που χαθηκε και ότι θέλω να τον δω μου είπε ότι μπορούμε να πάμε για καφέ όποτε θέλω.. μετά από δυο μέρες του έστειλα για να βγούμε απάντησε μετά από πολλές ώρες ότι δεν μπορεί και είναι άρρωστος και μόλις αναρρώσει θα πάμε.. κατάλαβα ότι με αποφεύγει τον είπα τόσο κακό ήταν που εκείνο το βράδυ κόμπλαρα και αφού δεν θέλει γιατί μου να βρεθούμε και απάντησε ότι δεν είπε ότι δεν θέλει άλλα λόγο της αρρώστιας.. μετά από κάνα δυο μέρες τον ρώτησα πως είναι δεν απάντησε.. τον άφησα για μερικές μέρες ύστερα του έστειλα στο fb ti κάνει, κ μου απάντησε ότι θα με πάρει να βρεθούμε κάτι που δεν το πίστεψα και που δεν έκανε βεβαία. Εγώ δεν ήμουν καθόλου τρυφερή μαζί ίσα ίσα που ήμουν πολύ ξινή δεν ήθελα μου έβγαινε και μου το είχε πει κιόλας και του εξήγησα ότι σαν άμυνα γιατί στην συμπεριφορά του... γιατί μου έδειχνε ότι μόνο που τον ένοιαζε ήταν το σεξ τώρα βέβαια που έχω χαλαρώσει και τα έπαιρνα πολύ ''κακοπροαίρετα'' και ότι έκανε ήταν φυσιολογικά. μπορεί να φταίει ότι δεν είχα πότε σχέσει και δεν γνώριζα.

Τώρα έχει περάσει ένας μήνας από τότε μου λείπει θέλω πολύ να τον δω και ξέρω ότι τώρα θα είμαι διαφορετική μαζί του από την στιγμή που του εξήγησα και ξέρει άλλα αυτός εξαφανίστηκε με αποφεύγει άλλα ταυτόχρονα δεν ξεκαθαρίζει. Δεν ξέρω τι να κάνω το μόνο που ξέρω είναι ότι φταίω και ότι θέλω να τον δω.. και ότι άμα ήθελε δεν θα εξαφανιζόταν. Τι να κάνω???
Υ.Γ.: εγώ είμαι κοριτσάκι 20 και αυτός είναι 26 άντρας σίγα μην χάσει τον χρόνο του μαζί μου θα βρει καμιά πιο έμπειρη..
Ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να βγάλετε άκρη

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν ήταν και πολύ εύκολο μιας και τα έχεις λίγο μπερδεμένα αλλά άκρη βγάλαμε. Μην ασχοληθείς ξανά. Καθόλου. Δεν θέλει σχέση και θέλεις σχέση. Αν σε γούσταρε και ήθελε κάτι άλλο δεν θα ξενέρωνε που δεν μπορούσες με την πρώτη. Ούτως ή άλλως σχεσεις δεν είχες. Καθόλου δεν του έβγαλες το λάδι. Δεν είναι τίποτα αυτό. Νομίζεις ότι έκανες κάτι λάθος ως προς αυτό προκειμένουν να βρεις δικαιολογία για τη συμπεριφορά του. Με το να κατηγορήσεις τον εαυτό σου και να ψ'αχνεις τρόπους να τον κάνεις να σου δώσει σημασία ή να σε συγχωρήσει για κάτι που δεν είναι κακοπροαίρετο από μέρους σου, δεν σημαίνει ότι θα γυρίσει.

Δε νομίζω ότι ήθελε ποτέ κάτι παραπάνω και ναι όντως σε αποφεύγει ό, τι και να λέει γιατί δεν του αρέσεις τόσο ώστε να δώσει βάση στο πώς αισθάνεσαι. Να μη σου λείπει και να μην ετοιμαστείς να κάνεις τα πάντα για να σου δώσει σημασία τύπου "Τώρα έχει περάσει ένας μήνας από τότε μου λείπει θέλω πολύ να τον δω και ξέρω ότι τώρα θα είμαι διαφορετική μαζί του". Ούτε καν. Αν ήθελε δεν θα εξαφανιζόταν. Ήταν όλα δικαιολογίες. Αν σεβόταν αυτό που του είπες, αν σε ήθελε στ' αλήθεια για κάτι παραπάνω από μια περιπέτεια, μια βραδιά ή σεξ χωρίς δεσμεύσεις να είσαι σίγουρη πως θα φερόταν αλλιώς...

Keywords
Τυχαία Θέματα