Νέο ζευγάρι στο προσκήνιο: Cameron Diaz και P. Diddy

Οι δυο τους μπορεί να μην το επιβεβαιώνουν, οι φωτογραφίες των παπαράτσι όμως έχουν άλλη γνώμη.

Ο Σεπτέμβριος που μας πέρασε δεν ήταν και τόσο τυχερός για την Cameron Diaz καθώς χώρισε έπειτα από 2 χρόνια σχέσης με τον Alex Rodriguez, στο πρόσωπο του οποίου είχε βρει τον απόλυτο έρωτα, όπως δήλωνε. Σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια στιγμή που οι φωτογραφίες των tabloids την έδειχναν σκυθρωπή και σχετικά ατημέλητη σε εξόδους της, λογικό κι επόμενο όταν έχεις μόλις χωρίσει, ο Rodriguez είχε

προλάβει να βρει την αντικαταστάτριά της, μια προπονήτρια και fitness instructor, η οποία έμοιαζε εκπληκτικά με την διάσημη ηθοποιό.

Να όμως που τα πράγματα φαίνεται πως άρχισαν να φτιάχνουν σιγά-σιγά για την 39χρονη ηθοποιό, καθώς κάποιες φήμες, συνοδευόμενες από ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό, την θέλουν να έχει προχωρήσει στη ζωή της και μάλιστα με έναν εξίσου διάσημο άντρα. Τον ράπερ/παραγωγό/σχεδιαστή ρούχων/πρώην της JLo, P.Diddy.

Η Cameron Diaz, λοιπόν, λέγεται πως την περασμένη Παρασκευή απήλαυσε ένα ρομαντικό γεύμα στο Beverly Hills παρέα με τον Diddy, κατά τη διάρκεια του οποίου εθεάθησαν να φέρονται πολύ τρυφερά ο ένας στον άλλον, ακριβώς όπως ένα ζευγάρι. Το γεγονός πως ο ράπερ βρίσκεται σε σχέση εδώ και 3 χρόνια με την τραγουδίστρια Cassie, δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερο πρόβλημα για τον ίδιο.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος τύπου της Diaz διέψευσε την είδηση, ενώ μια πηγή δήλωσε: «Η Cameron και ο Sean (το κανονικό του όνομα είναι Sean Combs) δεν είναι ζευγάρι. Είναι καλοί φίλοι εδώ και χρόνια και υποστηρίζουν φανατικά ο ένας την δουλειά του άλλου. Ο λόγος για τον οποίο τους είδαν μαζί πρόσφατα είναι γιατί δουλεύουν πάνω σε μια νέα ταινία».

Diaz και Diddy γνωρίστηκαν πρώτη φορά πίσω στο 2008, στο πάρτυ μετά την τελετή των βραβείων Oscars, και έκτοτε έχουν διατηρήσει φιλική σχέση, αν και από την αρχή της γνωριμίας τους είχαν ακουστεί φήμες περί φλερτ. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους καθώς τίποτα δεν μένει για πολύ κρυφό στον πλανήτη Hollywood.

Keywords
Τυχαία Θέματα