Ναι μεν με αγαπάει αλλά το κόλλημα με την πρώην... κόλλημα! Τι κάνω, μου λέει κάποιος;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας, είμαι η Α. και παρότι έχω ενάμισι χρόνο σχέση με ένα παιδί που με προσέχει, με φροντίζει και μου φέρεται τέλεια- κι εγώ το ίδιο από ό, τι λέει και ξέρω, αντιμετωπίζω πρόβλημα. Υπάρχει μία κοπέλα με την οποία πριν από μένα, μία ήταν μαζί και μία χώρια. Ουσιαστική σχέση δεν είχαν αλλά ήταν ολέθριο από ό, τι έχω μάθει αυτό που συνέβαινε για 3 χρόνια. Έκαναν τρελό σεξ και τσακώνονταν σαν το σκύλο με τη γάτα. Εκείνη έκανε σχέση πριν από αυτόν και έφυγε Θεσσαλονίκη

με το φίλο της. Εργαζόταν εκεί. Τώρα χώρισε και επέστρεψε. Τελευταία ο φίλος μου μια αναστάτωση και μία δυσθυμία την είχε... Μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Μου έχει μιλήσει αμυδρά για αυτήν και ό, τι έμαθα μου τα έχει πει η αδερφή του και ένας κοινός φίλος. Έχω δει φωτογραφίες της σε ξεχωριστό άλμπουμ στη βιβλιοθήκη του... Έμαθα πως τον πήρε τηλέφωνο στη γιορτή του και του είπε πως τον σκέφτεται. Εκείνος όλο μου λέει πως με αγαπάει αλλά εγώ έχω φρικάρει! Τι να κάνω; Φοβάμαι ακόμη και να τον ρωτήσω τι έχει!

 

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή Α., σε όλων μας τη ζωή -τουλάχιστον των περισσότερων- υπάρχει μία σχέση ορόσημο που δεν τραβάει- μία ολέθρια σχέση με ένα άτομο που μπαινοβγαίνει σα σίφουνας στη ζωή μας. Επιπλέον, άντρας δύσκολα κλείνει πόρτες  και παράθυρα σε προηγούμενες σχέσεις του, θέλω να πω ότι πάντα θέλει να έχει επαφή με πρώην σχέσεις του, εκτός κι αν τον ενοχλούν. Πόσο μάλλον αν είναι απωθημένο.

Δεν είναι δύσκολο κάποιος άντρας να διαλύσει τη σχέση του, για το λόγο ότι τον πλησίασε ξανά η πρώην σχέση του, ιδίως αν υπάρχει το δυνατό σεξ στη μέση- παρότι κάτι τέτοιο εφάπτεται σαν συνθήκη σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου. Αν θες δοκίμασε το σε κάποιον πρώην σου και θα δεις ότι θα είναι διατεθειμένος να έρθει μαζί σου έστω και για μια νύχτα εκτός κι αν έχει ξενερώσει εντλώς ή είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σχ'εση του. Αυτό συνήθως ισχύει στην αρχή μιας σχέσης όπου δοκιμάζετε με μια νέα προσωπικότητα σίγουρα διαφορετική από την προηγούμενη και φυσικά όταν δεν είναι ερωτευμένος – ικανοποιημένος με τη καινούρια του σχέση. Εσείς είστε μαζί 1μισι χρόνο και όπως λες τα πάτε καλά- σε αγαπάει δηλαδή.

Μην ανησυχήσεις και μην δημιουργήσεις επιπλέον ένταση, αν δεν θες να τον κάνεις να ψυχρανθεί μαζί σου. Δες το σαν ένα τεστ. Αν αποφασίσει να τη δει ή να κάνει κάτι τότε δεν άξιζε ούτως ή άλλως και καλύτερα να μην είστε μαζί. Δεν θες έναν άνθρωπο που είναι αλλού; Θέλεις; Δώσε λίγο χρόνο στην κατάσταση και βγάλε λίγο από το μυαλό σου αυτά που σου λένε οι τρίτοι. Αν η συμπεριφορά του αλλάξει ρώτησέ τον ευθέως αν συμβαίνει κάτι μεταξύ σας, αλλά μην αναφερθείς σε εκείνη αν δεν το κάνει αυτός πρώτα. Εδώ απλά είσαι ο εαυτός σου και περιμένεις. Αν αυτό που έχετε είναι δυνατό θα κρατήσει. Μην ξεχνάς πως ήδη απέτυχαν μεταξύ τους , αρκετές φορές μέσα σε 3 χρόνια!

 Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr

 

Keywords
Τυχαία Θέματα