Μου αρέσει ένα παιδί, έχει γίνει κάτι μεταξύ μας, αλλά μου έχει πει πως δεν θέλει σχέση. Ούτε και εγώ ήθελα, όμως τώρα τελευταία με αποφεύγει πολύ. Πως να το χειριστώ;

17:36 7/5/2013 - Πηγή: Queen.gr

Doctor love καλησπέρα,

Είμαι 20 χρονών και φοιτήτρια στη επαρχία.Πριν απο λίγο καιρό άρχισε να μου αρέσει ένα παιδί 2 χρόνια μεγαλύτερο μου..Δεν περίμενα να γίνει κάτι καθώς δεν γνωριζόμασταν και ο συγκεκριμένος διατηρεί κάποιο μπαράκι..Πριν από 2 μήνες περίπου μετακόμισα σε ένα καινούργιο διαμέρισμα και ο ίδιος έμενε στην ακριβώς δίπλα πόρτα..Στο μεταξύ και η κολλητή μου άρχισε να εργάζεται στο μαγαζί που αυτός διατηρούσε..Έτσι αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα και μάλιστα όποτε ερχόταν

η κολλητή μου στο σπίτι τον καλούσαμε..
Ένα βράδυ που ήξερα ότι δεν δούλευε του έστειλα μήνυμα και εκείνος μου ζήτησε να βγούμε..Εννοείται πως αυτό δεν σήμαινε κάτι καθώς επειδή τον γνωρίζω σε οποιαδήποτε του έστελνε μήνυμα θα γινόταν το ίδιο..Βγήκαμε τελοσπάντων στο μαγαζί με φίλησε και μετά ήρθαμε σπίτι μου και κάναμε σεξ-δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν ιδιαίτερα νηφάλιοι.. Το επόμενο πρωί εγώ σηκώθηκα αρκετά νωρίτερα γιατί δεν ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση..Όταν σηκώθηκε δεν συζητήσαμε κάτι απλά μου είπε οτι περάσαμε καλά το προηγούμενο βράδυ.. Καθίσαμε λίγο και μετά έφυγε..
Μετά απο λίγη ώρα μου έστειλε μήνυμα να δει τι κάνω..Το απόγευμα ήρθε και με κάλεσε ένας φίλος του δίπλα...Γενικά εκείνες τις ημέρες ήμασταν πολύ κοντά αν και δεν ξαναέγινε κάτι...Μετά για κάποιες μέρες σταματήσαμε να μιλάμε...Ύστερα από μία εβδομάδα ΄βγήκα στο μαγαζί του και ήταν αρκετά θερμός μαζί μου...Όταν γύρισα σπίτι το πρωί μετά από λίγο ήρθε και αυτός και τότε ειλικρινά αντέδρασα αρκετά παρορμητικά...Με το που άκουσα το ασανσέρ βγήκα στην πόρτα και με κάλεσε σπίτι του..Έγινε πάλι κάτι μεταξύ μας..Μάλιστα μου είπε ότι εγώ ήμουν κάπως απέναντι του..
Την επόμενη μέρα ήμασταν μαζί και είχε έρθει και ο κολλητός του και πήγαμε όλοι μαζί για φαγητό..Ο ίδιος μου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει σχέση αλλά και εγώ αυτή την περίοδο δεν θα ήθελα.. Ωστόσο μου αρέσει αρκετά και φαίνεται ή τουλάχιστον αυτός και οι φίλοι του το έχουν καταλάβει.. Μετά πάλι χαθήκαμε και περίπου μετά απο μία βδομάδα μου έστειλε μήνυμα να με ρωτήσει αν θα πήγαινα σε ένα πάρτι ενός κοινού γνωστού.. Στο πάρτι μου είπε να φύγουμε μαζί,πήραμε μπουφάν και τότε μου είπε εγώ θα κάτσω τελικά θα τα πούμε σπίτι..
Την επόμενη μέρα με είχε καλέσει σπίτι του γιατί θα μαζεύονταν με τους φίλους του ωστόσο πήγα αρκετά αργά και όταν πήγα αυτός ήταν μεθυσμένος και κοιμόταν και ο κολλητός του καθόταν στο σαλόνι..Κάθισα μαζί του και μου την έπεσε.. Παρόλο που μένω δίπλα πήγα και κοιμήθηκα μέσα στο δωμάτιο και ο κολλητός του έφυγε.. Το πρωί κάναμε πλάκα και μετά ήρθα σπίτι.. Μετά πάλι δεν ξαναμιλήσαμε..
Γενικά από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε και όταν συναντιόμασταν έξω ήταν μια κρύος και μια πιο φυσιολογικός απέναντι μου..Ο κολλητός του πιο φυσιολογικός αλλά λαι αυτός όχι όπως ήταν..Χθες βρεθήκαμε τυχαία έξω και του πρότεινα να βρεθούμε για ένα ποτό σπίτι μου και μου είπε να του στείλω τι ώρα..Όταν του έστειλα μου είπε ότι είναι με τους φίλους του και με ρώτησε αν θα μαζευόμασταν με τις δικές μου φίλες για να κάνουμε όλοι μαζί κάτι..Σήμερα που τον ξαναείδα τυχαία ήταν πολύ κρύος απέναντι μου..
Είναι δυνατόν να μην του αρέσω καθόλου και να μην θέλει να ξαναγίνει κάτι μεταξύ μας; Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Ήθελα να του μιλήσω αλλά δεν ξέρω.


Αγαπητή φίλη,

Τι τραβάτε και εσείς οι φοιτητές της επαρχίας; Δεν το περίμενα. Όχι για πολλούς λόγους αλλά επειδή έχω κάνει και εγώ φοιτητής στην επαρχία για ένα φεγγάρι, είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Ξέρεις ποτά και σεξ το βράδυ, καφέ και δεν τρέχει μία το πρωί! Αλλά μπορεί να ήταν διαφορετικές οι εποχές - μπορεί να ήταν διαφορετική και η παρέα. Δεν ξέρω τι να πω...

Λοιπόν δύο παρατηρήσεις-συμβουλές για αρχή:
1. Είναι ωραίο να το παίζεις free και δεν τρέχει μία και είμαι free και δεν θέλω σχέση. Αρκεί να το πιστεύεις όμως και όχι να το λες απλά για να δείχνεις cool κι αν κάνεις σεξ με κάποιον μετά να κολλάς.
2. Όταν κάτι ξεκινήσει λάθος, θα πάει λάθος - τουλάχιστον στην αρχή.

Και τι εννοώ με τα παραπάνω. Αφού δεν ήθελες να έχεις σχέση γιατί του το είπες; Κι αν όντως δεν θέλεις να έχεις σχέση, τότε γιατί καίγεσαι για το πότε θα τον ξαναδείς; Καταλαβαίνεις τι λέω; Όταν είσαι με κάποιον σε free κατάσταση, δηλαδή μόνο για το σεξ, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Θα βρίσκεται όταν κάτσει - και αυτό σημαίνει όταν δεν κάτσει κάτι άλλο, με κάποια άλλη ή απλά από τύχη!

Δεν είναι θέμα αν του αρέσεις ή όχι. Απλά δεν έχετε σχέση, αυτός το ξέρει, δεν νιώθει υποχρεωμένος να δίνει λογαριασμό τι κάνει και εσύ μάλλον το παλεύεις να το μάθεις όλο αυτό το «σύστημα». Τόσο απλά.

Αν θέλεις να το παίξεις cool θα το χειριστείς πολύ χαλαρά το όλο θέμα - κοινώς δεν τρέχει μία και θα περιμένεις να τον ξαναδείς όποτε τύχει.
Αν όμως θέλεις το κάτι παραπάνω μεταξύ σας, τότε κάτσε να του μιλήσεις. Πες του «θέλω αυτό, νιώθω έτσι, μπλα, μπλα, μπλα». Δεν νομίζω να έχεις καμιά ελπίδα, αλλά είναι καλύτερα από το να στήνεις αυτί στην πόρτα και να περιμένεις το ασανσέρ για να πεταχτείς με τα νεγκλιζέ!

ΥΓ. Όσο για τον κολλητό του που σου την έπεσε, αν δεν ήταν πολύ πιωμένος εκείνη την ώρα, μάλλον είχε συμβεί αυτό πριν:
-Κολλητός: «Τι τρέχει με εσένα και την κοπελιά;»
-Τύπος: «Τίποτα ρε, χαβαλέ»
-Κολλητός: «Άρα έχεις πρόβλημα να της την πέσω;»
-Τύπος: «Όχι ρε, κάνε ότι γουστάρεις».

ΥΓ.1: Το έχω πει, όμως θα το ξαναπώ. Ειλικρινά δεν θα σας καταλάβω ποτέ. Γιατί λέτε ότι δεν θέλετε σχέση, αλλά μετά πέφτετε στα πατώματα; Τι κακό είναι αυτό; Αυτή η φάση με ξεπερνάει.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα