Μου αρέσει αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα γι αυτόν...

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου....
εδώ και 1 μήνα περίπου μ'αρέσει κάποιος που απ οτι δείχνει ενδιαφέρεται..... Το θέμα είναι ότι αυτός δεν είναι και το καλύτερο παιδί...Απ ότι μου είπε μια φίλη μου που τον ξέρει από πολύ παλιά, είναι ο τύπος που χτυπαει και φεύγει...αλλά εμένα μου αρέσει!!Τον βλέπω πολύ συχνά γιατί είναι ο δάσκαλός μου στο χορό.Γενικά προβάλει προς τα έξω την εικόνα του άγριου και του αυστηρου

αλλα σύμφωνα με αυτά που μου είπε η φίλη μου αυτή η εικόνα δεν ισχύει πραγματικά....με περνάει 10 χρόνια ....είναι 40! Ο τρόπος που προσπαθεί να μου την πέσει είναι πολύ γλυκος αλλα ξέρω ότι αυτό είναι το σύστημά του....Α!! επίσης έμαθα ότι πού παλιά ήταν με μια κοπέλα και πήγαιναν για γάμο και την έπιασε με τον κολλητό του. Αυτό όμως το ξέρούν πολύ λίγοι άνθρωποι...Δέν ξέρω τι να κάνω...Μαρέσει αλλα δεν θέλω να φάω τα μούτρα μου....τί να κάνω???

Η απάντηση του Queen.gr

Αν σε ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος καλά θα κάνεις να μην ακούς κανέναν τρίτο. Επιπλέον, δεν άκουσες και κάτι κακό. Το να μην κάνει σχέση κάποιος μετά από απογοήτευση ή απλά επειδή το αισθάνεται δεν σημαίνει κάτι. Όταν βρει κάποιος έναν άνθρωπο που θέλει πραγματικά τα καταρρίπτει όλα.

Τώρα εσύ, όπως και σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσέχεις. Μην συγκρίνεις άλλες περιπτώσεις με σένα γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Δεν αποκλείω το να είναι εντελώς χειριστικός αυτός ο άνθρωπος και να θέλει απλά να βλέπει ότι περνάει η μπογιά του, αλλά η συμπεριφορά των άλλων έχει να κάνει άμεσα και με τη δική μας. Εσύ αν είσαι ο εαυτός σου και να μη βασίζεσαι σε λόγια. Αν παρόλα αυτά διαπιστώσεις πως όντως δεν αξίζει, αποσύρεσαι. Τα μούτρα μας μπορεί να τα φάμε με τον οποιονδήποτε να ξέρεις... Αν θες να ρισκάρεις, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα