Μοναδικά γούρια για το 2012 με την υπογραφή Kandarakis

Κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαλέγοντας ένα από τα λαμπερά γούρια του Εργαστηρίου Αργυροχρυσοχοΐας Kandarakis.

Τα δώρα που κάνουμε στους αγαπημένους μας τα Χριστούγεννα δεν είναι μια απλή υπόθεση. Πρέπει να είναι αγορασμένα με αγάπη, να συμβολίζουν κάτι σημαντικό τόσο για αυτόν που το αγοράζει όσο και για αυτόν που το δέχεται, να ταιριάζουν με το στιλ και την προσωπικότητα του παραλήπτη και, ιδανικά, να κρατήσουν για μια ολόκληρη ζωή.

Αν όλα

αυτά σας φαίνονται πολλά και δύσκολα, εμείς σας έχουμε τη λύση. Το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Kandarakis δημιούργησε μια υπέροχη συλλογή με γούρια για το 2012, σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη.

Καθένα από τα γούρια αυτά είναι κατασκευασμένο από πολύτιμα υλικά υψηλής ποιότητας και σμιλευμένο με τέχνη και γούστο, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το τέλειο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα, για άντρες και γυναίκες.

Τα λαμπερά γυναικεία κοσμήματα διατίθενται σε ασήμι 925ο με in lay ή συνθετικές και ημιπολύτιμες πέτρες και επιμεταλλωμένο ασήμι ή ορείχαλκο, ενώ τα εκλεπτυσμένα και κομψά αντικείμενα της ανδρικής σειράς διατίθενται σε ασήμι 925ο με μαύρο επιπλατίνωμα και ημιπολύτιμες πέτρες, σε διάφορους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων.

Όλη η Συλλογή Γουριών Kandarakis 2012 είναι σχεδιασμένη με γνώμονες τη διαχρονικότητα, τη φαντασία, την ποιότητα και το προσιτό κόστος (με τιμές που ξεκινούν από μόλις 8e) και κάθε της κομμάτι αποτελεί ένα μοναδικό δώρο για τη νέα χρονιά.

Δωρίστε τα ή αποκτήστε τα και μετατρέψτε το «παραδοσιακό γούρι» στην πιο γλυκιά και στιλάτη διαχρονική συνήθεια!

Kandarakis Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας
Ελ.Βενιζέλου 17 & Σαρανταπόρου 15, Καλλιθέα, Αθήνα
Τηλ: 210 9563630
www.kandarakis-silver.gr
[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα