Μίλα της!

«Οι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολες», «Οι άντρες σταμάτησαν να είναι κυνηγοί», «Έχω βαρεθεί να μου την πέφτουν ατσούμπαλα», «Όλο μαλθακούς ξενέρωτους συναντώ». Δεν είναι παρά μόνο μερικά από τα κλισέ, που ακούω από φίλες και γνωστές σχεδόν καθημερινά.

Το γεγονός όμως πως μια φράση είναι ίσως κλισέ, χιλιοειπωμένη δηλαδή κατά κάποιο τρόπο, δεν την κάνει υποχρεωτικά και αναληθή.

Στο επόμενο διάστημα λοιπόν, μέσα από αυτή τη στήλη θα συζητήσουμε, δηλαδή εσείς θα διαβάζετε εμένα, για να είμαστε και ρεαλιστές, τις σχέσεις μας. Δεν θα υποκύψω στην έμφυτη τάση μου να κανιβαλίσω

το θέμα – ακόμα και αν πρόκειται για δικό μου. Όχι. Το υποσχέθηκα στα κορίτσια του γραφείου. Θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρός, αλλά δεν υπόσχομαι πως δεν θα είμαι κυνικός.

Και θα ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πως πρέπει να σας πλησιάζουμε.
Αν έχετε λοπόν άντρες φίλους, γνωστούς, τον γκόμενό σας (ναι, και αυτόν, γιατί να του στερείτε δωρεάν μετεκπαίδευση;) στείλτε τους το link του άρθρου ή απλά σύρτε τους μέχρι την οθόνη σας.

1. Η δύναμη του «Γειά σου»
Όσο πιο ελκυστική είναι μια γυναίκα, τόσο περισσότερες οι φορές που την έχουν προσεγγίσει. Για την ακρίβεια, το πιθανότερο είναι να της την έχουν πέσει χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και κάθε πιθανή ατάκα.
Δοκίμασε ένα από «Γειά σου. Με λένε Γιάννη. Πως είσαι;».
Η απλότητα, συχνά, δίνει πόντους. Στην πρώτη εντύπωση εννοώ, μη μπερδεύεστε.

2. Στον μικρόκοσμο του μπαρ
Ακόμα και αν δεν ανταλλάξετε ούτε λέξη, αν σηκώσεις απλά το ποτήρι, έστω και από μακριά, εν είδει ενός σιωπηλού «στην υγεία σου», την επόμενη φορά που πιθανότατα θα την δεις θα υπάρχει μια ιδιόμορφη οικειότητα. Κανόνας : ΔΕΝ «στέλνεις ποτό» ποτέ με σκοπό να τη γνωρίσεις. Και αν το κάνεις (βλάκα) μην παρεξηγηθείς αν το αρνηθεί ή αν απλά σε ευχαριστήσει και ...αντίο. Το θέμα «κέρασμα» είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του.

3. Ρώτα τη γνώμη της
Γενικά άκουσέ τη. Άστη να μιλήσει, είναι ο καλύτερος τρόπος για να την γνωρίσεις, για να καταλάβεις αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις τρέχοντας.
Για το δικό σου καλό είναι. Και άλλωστε κανείς, δεν γουστάρει τον παρλαπίπα, αυτόν που ζει για να ακούει τη φωνή του. Κάνε την λοιπόν να σου ανοιχτεί, ρώτα τη για τον εαυτό της, τη ζωή της. Και να το εννοείς.

4. Να είσαι ειλικρινής
Δεν ξέρω αν σου έχει γίνει κάποιο update τελευταία στον εγκέφαλο, όμως ακόμα και η αφελέστερη των γυναικών, εντελώς ηλίθια δεν είναι.
Ξέρει τι θέλεις. Να την πηδήσεις. Το βλέπει στο βλέμμα σου. Στο σώμα σου. Το διαισθάνεται από τον τόνο της φωνής σου. Από τη μυρωδιά σου την ίδια. Και δεν είναι παράξενο. Είναι η Φύση.
Άρα μην αρχίσεις τις αηδίες, τις μεγάλες κουβέντες και τις αντιγραφές πρωταγωνιστών από αγαπημένες σου ταινίες. Δεν είναι ανάγκη να είσαι ωμός. Αλλά, ρε παιδί μου, αν «δεν είσαι σε φάση για σχέση», πες το πριν το κάνετε. Όχι αφού κουμπώνεις το φερμουάρ σου για να φύγεις από το σπίτι της.

Σύντομα ακόμη περισσότερα. Υπομονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα