Μια οικογένεια διαφορετική από τις άλλες...

Ο Χριστόφορος Αντωνιάδης έγραψε και σκηνοθέτησε το έργο «Οικογένεια Τσιμπουκτσόγλου», με το πάθος και την όρεξη του νέου δημιουργού που ονειρεύεται, γεννάει πράγματα, υλοποιεί τη τέχνη του, χωρίς τα προσχώματα της κρίσης και της ένδειας που κοπανάει κάτω και το ελληνικό θέατρο. Είναι πιτσιρικάς, έχει όρεξη και μια καταπληκτική ομάδα, που ζουν σχεδόν μοναστηριακά στο μεγάλο ασκητήριο του ελληνικού θεάτρου. Μετά την περασμένη του επιτυχία με το Μαριχουάνα Στοπ, που του εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Δαλιανίδης λίγο πριν φύγει απ την

ζωή, φτιάχνει και μας παρουσιάζει μια ιδιότυπη αστεία ιστορία για μια οικογένεια αλλιώτικη απ τις άλλες.

Μια μητέρα ονόματι Νούλα που λατρεύει την Ελένη Μενεγάκη και βασικό της μέλημα είναι η διαχείριση των περιττών κιλών της. Τέσσερις κόρες, η καθεμία χαμένη στο δικό της μαγικό κόσμο, η Αντωνία με τη μεταφυσική της και τη πνευματική της ενόραση, η Καλλιόπη, με την επιστήμη της, η Κυριακούλα, που ζει στο κόσμο της Pop και του τελευταίου trend και η Αδαμαντία, που πιστεύει ακόμη στα παραμύθια και στη πραγματική αγάπη! Υπάρχει ένας γιος, ο Ισίδωρος, χαμένος στα άδυτα του Internet. Και τέλος μια γιαγιά που ψάχνει τον πεθαμένο άντρα της και περιμένει πως και πως την ώρα του μεσημεριανού γεύματος. Ένας θάνατος, θα φέρει στο προσκήνιο το μεγάλο θέμα: τα λεφτά!

Και όλα αρχίζουν...
 Να σημειώσω εδώ πως στον ρόλο του πατέρα, ενός μάγκα νταλικέρη, θα εμφανιστεί –από βίντεο μην ανησυχείτε- ο συνάδελφος και φίλος μου, Στέφανος Κωνσταντινίδης, που μεγάλη μου χαρά θα σπεύσω στην πρεμιέρα στις 6 Ιανουαρίου, για να τον δω να χει τρακ πρωταγωνιστή! Το έργο θα παίζεται Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές, στο Θέατρο ΠΚ (ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ 30, Ν.ΚΟΣΜΟΣ / Τηλ. 210 9011677).

Στηρίζουμε και αγαπάμε ομάδες και παιδιά που ακόμα ονειρεύονται και δημιουργούν! Χειροκροτήστε τους και στηρίξτε την προσπάθεια τους να ανέβουμε, όλοι μαζί, λιγάκι πιο πάνω, λιγάκι πιο ψηλά. Η ζωή, η επικοινωνία, η τέχνη, δεν τελειώνει όπως τα ευρώ μας, στους τραπεζικούς λογαριασμούς και μας χαρίζει χαμόγελο, συγγένεια, ανθρωπιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα