Μένω με τον φίλο μου εδώ και 2 χρόνια. Ψάχνεται συνέχεια σε site γνωριμιών και social media και όποτε τον πιάνω λέει πως θέλει μόνο εμένα. Τι να κάνω;

Καλησπερα σας

Ειμαι 46 και αυτος 42 ειμαστε μαζι 3 χρονια και μενουμε μαζι τα 2 χρονια. Μετα τον πρωτο χρονο βρηκα οτι εχει σαιτ γνωριμιων και μου ειπε οτι το εχει για πλακα και για του λογου το αληθες μου εφτιαξε και μενα βεβαια μετα απο καποιες μερες απογοητευτηκε γιατι μου εστελναν μηνυματα και εμπαιναν στο προφιλ μου ενω στο δικο του ελαχιστα του ζητησα να διαγραψει το δικο μου

γιατι εγω δεν ψαχνομαι οπως αυτος και να παρει μια αποφαση τι θελει μου ειπε οτι θελει εμενα και ετσι διαιγραψε και το δικο του -βεβαια στο προφιλ του ειχε γραψει οτι ειναι μονος και σε μενα οτι ειμαι πιασμενη. Μετα απο 2 μηνες οταν ειμασταν διακοπες ενα πρωι στο δωματιο ξυπνησε πιο νωρις απο εμενα και ξαναεφτιαξε το προφιλ του και σερφαριζε εγω το βρηκα οταν γυρισαμε πισω ψαχνοντας στο ιστορικο κατα τυχη και παλι το διεγραψε λεγοντας οτι μονο εμενα θελει εφυγα για να σκεφτω καποια πραγματα για 5 ημερες και παλι προφιλ αλλα αυτη την φορα μεσω facebook οσες μερες ελειπα αυτος ηταν μεσα στο σαιτ του εδωσα τελεσιγραφο και παλι μου ειπε οτι θελει εμενα το διεγραψε το προφιλ και απο τοτε δεν εχει ξαναφτιαξει αλλο ειμαστε συνεχεια μαζι παντου μαζι και οταν ειναι στο ιντερνετ και στις εξοδους. Του λεω να βγει και μονος του με τους φιλους του και δεν θελει μου λεει οπου παω σε θελω μαζι μου. Τι να σκεφτω για ολα αυτα εχω μπερδευτει πια η δικη σας γνωμη?? Σας ευχαριστω!!!!!!!

Αγαπητή φίλη,

Το γράμμα σου ήταν το δεύτερο που μου ήρθε το τελευταίο διάστημα και έχει σχέση με site γνωριμιών. Και ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος ασχολείται τόσο πολύ με αυτά. Εκτός αν ξέρουν κάτι παραπάνω και το λάθος το κάνω εγώ που «ψάχνομαι» στα μπαρ σαν ένας φυσιολογικός, κοινωνικός, αλκοολικός άνθρωπος! Ok, αστειεύομαι, δεν είμαι τόσο φυσιολογικός.

Anyway, θα σου πω τι σκέφτομαι (και πίστεψέ με δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτά που είπα και στην άλλη κοπέλα): δεν έχει νόημα να είσαι με έναν τέτοιο άνθρωπο. Δεν έχει σημασία αν σε έχει απατήσει, ούτε αν έχει σκοπό να το κάνει στο μέλλον. Και μόνο που «ψάχνεται», ακόμα και για να περνάει την ώρα του επειδή βαριέται ή επειδή δεν μαζεύει γραμματόσημα, δείχνει ότι δεν νιώθει γεμάτος στη ζωή του. Και μερικές φορές αυτό είναι εξίσου άσχημο με την απιστία. Σκέψου το – είναι ωραίο να ξέρεις ότι είσαι με κάποιον ο οποίος βαριέται;

Τώρα για όλα αυτά που σου λέει, όπως «μόνο εσένα θέλω», αλλά κάνει και το profile του στα site και «να είμαστε συνέχεια μαζί», δείχνει δύο πράγματα. 1) Ότι έχει χάσει τη μπάλα, δεν ξέρει τι θέλει και λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι και τρέχα γύρευε και 2) ότι σε θέλει και συνέχεια δίπλα του, γιατί μόνος του δεν μπορεί να μην κάνει κάποια βλακεία!

Τώρα και μερικές παρατηρήσεις, έτσι γενικά:
Μην μου λες εμένα «ψάχνοντας στο ιστορικό κατά τύχη»! Δεν υπάρχει αυτό ως πρόταση. Γιατί θέλεις πολύ τύχη, να κάνεις τόσα «κλικ» για να φτάσεις σε αυτό που ψάχνεις. Χύμα μπήκες και τον τσέκαρες.
Και όχι, μην αισθάνεσαι άσχημα για αυτό. Καλά του έκανες, αφού δεν ήξερε ούτε καν να σβήσει το ιστορικό του. Θεέ μου, θέλει να το παίξει και γκόμενος στα site και δεν ξέρει να πατά το delete.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα