Μένει στην επαρχία και έχει άλλη. Να το συνεχίσω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΑ".. ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ... ΕΙΝΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΤΟΝ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ

ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ. ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΑΝ "ΦΙΛΟΙ". ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ". Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΓΕ ΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ. ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΘΗΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΦΟΣΟΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΘΗΝΑ. ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ" ΚΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΄ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΕΣΗ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΦΗ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ... ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΚΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ". ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ...

Η απάντηση του Queen.gr

Aχ! Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα έπρεπε να πάρεις πολλές γνώμες και μάλιστα τη δική μας. Αφού το κάνεις όμως θα την λάβεις, ως εστί. Ωμή και ειλικρινή.

Θα λάβουμε υπόψη μας το νεαρό της ηλικίας σου και το γεγονός ότι πρόκειται για τον πρώτο σου έρωτα.

Κατά τα άλλα δεν δικαιολογείται η στάση σου βάσει λογικής. Ο τύπος, δεν ήθελε κάτι παραπάνω από το να περάσει καλά και να τελειώνει. Φυσικά και του άρεσες αλλά αυτό δεν αποκλείει να του αρέσουν άλλες περισσότερο. Αυτό δεν αποκλείει το να μη θέλει σχέση και να θέλει απλά μια περιπέτεια χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις. Επίσης, είναι 22. Κάτι παραπάνω ξέρει για σχέσεις από απόσταση. Όσος έρωτας και να υπάρχει δεν κρατάνε αν δεν φύγει η απόσταση από τη μέση. Φυσικά λόγος να μετακομίσεις στο χωριό δεν υπάρχει μιας και δεν υπάρχει έρωτας από την πλευρά του.

Μπορεί να μην θέλει να κόψει επαφή, να κλείσει για πάντα αμετάκλητα την πόρτα, αλλά είτε έχει άλλη είτε όχι δεν θέλει να είναι μαζί σου. Αυτό με επιμονή και δώρα δεν θα αλλάξει. Μάλλον ποτέ δεν σκέφτηκε να είναι μαζί σου και δεν έχει και νόημα να έχει κανείς σχέση από απόσταση. Μόνο πόνο, ανασφάλεια και στερήσεις προκαλεί. Ο ρομαντισμός σε αυτή την περίπτωση είναι περιττός και δεν χρειάζεται καθόλου. Δεν υπάρχει λόγος να σου πει ψέμματα ότι έχει άλλη για να τον αφήσεις ήσυχο. Σε κάθε περίπτωση αν ήθελε παραπάνω επαφή δεν θα το έκοβε. Δεν ενδιαφέρεται για περισσότερα και πρέπει να το δεχτείς. Είναι τόσο απλό. Κράτα αν θες μια τυπική επαφή του "τι κάνεις, καλά"; και κοίταξε αλλού σιγά-σιγά.

Μην πληγώνεσαι, έτσι είναι αυτά. Να χαίρεσαι που δεν συνεχίζεται γιατί ακόμη κι αν ήθελε να έχετε κάτι παραπάνω αυτό το παραπάνω θα σας βασάνιζε από μακριά και μόνο προβλήματα θα δημιουργούσε.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα