Με άφησε. Του μίλησα άσχημα αλλά τον θέλω πίσω!

19:12 6/6/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας
ειμαι 19 χρονων....ειχα σχεση με ενα παιδι για 6 μηνες......ημασταν πολυ καλα.....καθε μερα μαζι ολη μερα μαζι....γελουσαμε.....περνουσαμε υπεροχα!!!!ξαφνικα αρχισε να απομακρυνεται,,,,,προσπαθουσε να με διωξει απο κοντα του.....μεχρι που χωρισαμε

και τοτε μ ειπε πως ειχε αρχισει να αλλαζει γνωμη για μενα και να πιστευει πραγματα που δεν ισχυουν.....το μετανιωσε ομως και με παρακαλουσε να τα ξαναβρουμε......και ετσι εγινε...τα βρηκαμε....αλλα οταν κοιτουσε ο ενας τον αλλον σκεφτοταν αυτο που εγινε....μετα με χωρισε αυτος ....λεει δεν ηταν ευτυχισμενος.....δεν αντεχα ομως να ειμαστε χωρια και τον παρακαλεσα να τα βρουμε παλι.....δεν ηθελε.....καθολου.....και το ξερω....απλως δεν ηθελε να με βλεπει να στεναχωριεμαι.....αλλα υπεφερε....και ετσι μου ειπε πως δεν μπορει αλλο....δεν ξερει λεει ποιος φταιει και τι φταιει...απλως δεν νιωθει καλα εχει χασει το χαμογελο του και θελει να σταματησει εδω....στεναχωρηθηκα εκλαψα πονεσα....ομως εφυγα και του ειπα πως τον ευχαριστω για την προσπαθεια που εκανε...και δεν θα τον ξαναενοχλησω.....ειχαμε μια τυπικη επαφη....γιατι ειμαστε αναγκασμενοι να βλεπομαστε συνεχεια και εχουμε ιδιες παρεες.....οταν ηρθαν οι διακοπες του πασχα εφυγε....και συνεχιζαμε αυτην την τυπικη επαφη....ομως εμαθα απο αλλο προσωπο το οποιο σε καμια περιπτωση δεν λεει ψεμματα πως το παιδι που ημουν μαζι του μιλαει με τα χειροτερα λογια για μενα και λεει οτι οι πραγματικοι λογοι ηταν αλλοι απο αυτους που μ ειπε....και κυριως σεξουαλικου περιεχομενου......εκεινη την ωρα οταν εμαθα αυτα δυστυχως δεν κρατηθηκα και του εστειλα μηνυμα......του μιλησα ασχημα απο τα νευρα μ......και μ ειπε πως ολα αυτα τα ειπε για να δει αν μπορει να εμπιστευτει καποια ατομα.....απο τοτε πιστευω πως ειχε λογο που εκανε και ειπε αυτα και οτι τον πληγωσα πολυ......του ζητησα συγνωμη αν ολα αυτα δεν ισχυουν.....προσπαθησα να του εξηγησω πως εχουν τα πραγματα για μενα.....αλλα δεν θελει καμια επαφη ουτε να σκεφτεται αυτο το θεμα....τιποτα απολυτως...σαν να μην ημασταν ποτε μαζι...........τον θελω ομως.....ξερω πως αλλον σαν αυτον δεν μπορω να βρω.......τον θελω πολυ,.....καθε μερα που περναει γινομαι χειροτερα αντι για καλυτερα.......θελω να του εξηγησω πολλα πραγματα αλλα δεν θελει δεν τον νοιαζει πια.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ????????????????ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ???

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, από τη στιγμή που δεν αρνήθηκε αυτά τα πράγματα που έμαθες να μην τα είπε. Ειπώθηκαν και σαφώς δεν έγινε για να μάθει αν κάποιοι φίλοι είναι πιστοί. Θα σε εξέθετε τόσο άσχημα και θα το άφηνε έτσι μόνο και μόνο για να βεβαιωθεί ότι κάποιοι είναι έμπιστοι; Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να το έκανε αυτό. Θα πρέπει να αισθάνεσαι λίγο άβολα με τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή αν πιστεύεις ότι φταις.

Δεν θα έπρεπε να τον θες πίσω ούτε με σφαίρες, όχι να παραμένεις κολλημένη και να παρακαλάς ενώ δεν θα έπρεπε. Για όποιο λόγο κι αν είπε όλα αυτά άσχημα δεν πρέπει να αισθάνεσαι εσύ που τον έκραξες αλλά αυτός που σε εξέθεσε πίσω από την πλάτη σου. Κανονικά δεν θα έπρεπε να καταδέχεσαι να ασχολείσαι μαζί του. Με το να μην τον αγνοείς και να του δίνεις και παραπάνω σημασία, ουσιαστικά μειώνεις τον εαυτό σου. Είναι, λυπάμαι που θα το πω, αλλά πρέπει να ξυπνήσεις- χαζό να τον θες ακόμη. Δεν τον πλήγωσες καθόλου και δεν έκανες τίποτα άσχημο. Σε δουλεύει. Στην αρχή πιο διακριτικά και όσο πάει πιο προσβλητικά κι εσύ κατηγορείς τον εαυτό σου; Είναι ολοφάνερο πως ήθελε να βγει από τη σχέση κόβοντας επαφή. Μη βασανίζεσαι άλλο.

Ξύπνα και δες τον εαυτό σου. Σταμάτα να ασχολείσαι και να ζητάς συγνώμη. Προσπάθησε να καταλάβεις τι πραγματικά έχει συμβεί και μη μένεις σε βολικές υποθέσεις. Μένεις πίσω και εκτίθεσαι. Δεν χρειάζεται να του εξηγήσεις. Δεν τον νοιάζει όντως και δεν τον ένοιαζε απο πριν. Καλά θα κάνεις να αρχίσεις να τον αγνοείς έστω και με το ζόρι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα