«Με άφησε πριν καλά-καλά το ζήσουμε και τώρα θέλει να βγούμε. Τι να κάνω»;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γρράμμα της αναγνώστριας

Kαλησπερα!!!ειπα να γραψω και εγω την δικη μου ιστορια μου να ακουσω και μια γνωμη απο καποιον που θα ειναι αντικειμενικος στο θεμα! Eδω και δυο μηνες εγω ειμαι κολλημενη με καποιον 3 χρονια μεγαλυτερο μου...πριν περιπου 2 μηνες

και ενω με γυροφερνε καμποσο καιρο εκει καπου στην πρωτοχρονια αποφασισα να σταματησω να του αντιστεκομαι και ξεκινησαμε μια σχεση ...δεν διηρκησε πολυ γυρω στην μια εβδομαδα... Ομως αυτη η εβδομαδα ηταν η καλυτερη της ζωης μου..μπορει να μην προλαβαμε να κανουμε σεξ ομως εννοιωσα μαζι του υπεροχα και οταν μ ειπε οτι ξερεις ας το αφησουμε καλυτερα εδω γιατι δεν θελω να σε πληγωσω εκει κολλησα μαζι του..
Ο λογος που μου ειπε οτι δεν ηθελε να με πληγωσει ειναι για να μην πληρωσω τα σπασμενα της αλλης! Για την ακριβεια αυτος επι 6 χρονια ειχε σχεση ετοιμαζοταν για γαμο ,ομως εμαθε πως η μελλουσα γυναικα του ειχε παραλληλη σχεση με καποιον αλλο γυρω στον ενα μηνα. Το χρονικο διαστημα που ειχε χωρισει και αποφασισε να ξεκινησει κατι με εμενα ηταν γυρω στους 6 μηνες μετα. Αν και αυτος διατυμπανιζει πως μεσα του εχει πεθανει καταλαβαινω πως δεν ισχυει αυτο...
Τελος παντων εγω το δεχτηκα και δεν του κρατησα κακια γιατι τον καταλαβαινω! Ομως απο τοτε που χωρισαμε με εχει τρελανει γιατι εχουμε κοινους γνωστους και οταν ξερει οτι θα ειμαι μαζι τους εμφανιζεται κ αυτος και με πειραζει συνεχως.. Μαθαινει που ειμαι και τι κανω. Ερχεται συνεχως στην δουλεια μου (δουλευω ως σερβιτορα σε μια καφετερια) και το περασμενο Σαββατο ειχαμε βγει γυναικοπαρεα στα μπουζουκια το εμαθε και ηρθε κ αυτος με αντροπαρεα στο διπλανο τραπεζι! Οταν ο τραγουδιστης του μαγαζιου τραγουδησε το παραμυθιαζομαι σηκωθηκε και με πηρε αγκαλια και το χορεψαμε ,μου το σιγοτραγουδουσε στο αυτι και στο τελος με φιλησε και τωρα μου ειπε πως θελει να βγουμε για καφε....τι να κανωωωωω????????????????

Η απάντηση του Queen.gr

Η αλήθεια είνει ότι δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι θέλει- κρίνοντας κυρίως από τη συμπεριφορά του. 6 χρόνια σχέσης είναι ένα μεγάλο διάστημα που δένει σημαντικά δύο ανθρώπους. Η αγάπη και περισσότερο η συνηθεια δεν ξεχνιούνται εύκολα. Πόσο μάλλον η απόρριψη. Αυτό ισχύει και για τους δυο σας. Εκείνος ένιωσε προδομένος κι εσύ εκεί που άρχισες να ενθουσιάζεσαι έχασες τη γή κάτω από τα πόδια σου. Ο ανθρώπινος εγωισμός δυσκολεύεται να το επεξεργαστεί, γι αυτό και λένε πως η απόρριψη είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό- όταν έχεις ήδη δοκιμάσει κάτι και ξέρεις ότι το θέλεις.

Λοιπόν, η πρώην του έχει ήδη σχέση. Εκείνος κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει. Μάλιστα αν σεν κάνει κάτι με άλλη αυτό θα είναι πιο δύσκολο. Διατυμπανίζει ότι την ξεπέρασε κι από την άλλη σου λέει πως δεν θέλει εσύ να πληρώσεις τα σπασμένα της. Δεν ξέρω τι να σου πω... Σίγουρα ξέρει και καταλαβαίνει ότι τον θες πολύ. Παίζει με αυτό- είναι εμφανές. Δεν μπορεί από τη μία να σου λέει πως θέλει να σε προστατεύσει και από την άλλη να δείχνει πως ασχολείται έτσι. Ίσως είναι ο τρόπος του να το απολαμβάνει ή να κερδίζει χρόνο.

Το σίγουρο είναι πως τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου- του άρεσες μεν αλλά όχι τόσο όσο. Όχι τόσο για να το πάει παρακάτω. Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Θα σου πω όμως να προσέξεις ένα πράγμα, γενικά στη ζωή σου. Μην υπερενθουσιάζεσαι. δεν έζησες τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο. Σχέση δεν είναι στη μία εβδομάδα. Δεν κάνατε σεξ. Δεν τον ξέρεις καθόλου. Είναι παράλογο αυτό που μου λες και έχει να κάνει μόνο με το δικό σου μυαλό. Ίσως είσαι υπερβολικά ρομαντική, ονειροπόλα. Έπλασες πράγματα μαζι του στο μυαλό σου με το τίποτα. Εδώ είμαστε με κάποιον μήνες και πάλι κρατάμε επιφυλάξεις... Τέλος, το αν έρχεται στο μαγαζί που δουλεύεις ή αν παίζει έτσι στα μπουζούκια δεν θα έπρεπε να σου λένε απολύτως τίποτα. Συγνώμη αν σε ξενερώνω αλλά δεν είναι παρά φλερτ και μη ξεκάθαρο. Θα μπορούσε να το κάνει με άλλες 10.

Αν το θες, βγες μαζί του αλλά μην ανοίγεσαι με τόση υπερβολή και προθυμία. Δες αν ενδιαφέρεται όντως αυτός ο άνθρωπος με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις εσύ. Περίμενε να εκδηλώσει τα θέλω του, δες πως θα πάει -αν πάει κάπου- και μετά ενθουσιάσου. Θα πρέπει να είσαι γενικά πιο συγκρατημένη και προσηλωμένη στα γεγονότα και όχι σε αυτά που υποθέτεις ή θα ήθελες να συμβούν για να μην παρασύρεσαι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα