Μαριάννα – Αλεξέι, όπως Καίτη – Διονύσης...

... και όπως νομίζω, Άννα Μαρία Λογοθέτη με τον σύζυγο της!  Προτάσεις γάμου πριν το δέσιμο «ενώπιων Θεού» να προηγείται το «δέσιμο ενώπιων τηλεθεατών». Εμένα το κοριτσάκι αυτό, η Μαριάννα Καλλέργη που άρεσε πολύ ως παρουσία στο Dancing on ice. Έκανε πατινάζ ωραία, είναι τόσο όμορφη και μες στα νιάτα και τη δροσιά. OK. Έφυγε νωρίς από το θέαμα. OK. Δεν κρίνουμε και τα αισθήματα

και τις προσωπικές ζωές των άλλων. Αλλά όταν η πρόταση γάμου γίνεται στην λήξη του επεισοδίου ενός μεγάλου show, που δεν το είχε και ανάγκη, πόσο αυθόρμητη είναι; Δεν ενημερώθηκαν σκηνοθέτες, αρχισυντάκτες, παραγωγοί; Απλά ένας συμμετέχων το κόψε στην πατινάδα με ένα δακτυλίδι, χώθηκε όπου ήθελε και είπε ότι του ερχόταν; Αυτά δε γινόταν ούτε στο αλήστου μνήμης Τηλετώρα, θα γίνουν σε μια δαπανηρότατη παραγωγή ενός μεγάλου καναλιού; Η εμάς θεωρούν χαζούς ή οι επικεφαλής έχουν χάσει τον έλεγχο.

Άσε που όπως είπαμε το έργο το έχουμε ξαναδεί. Πάταγο είχε κάνει η Ρούλα Κορόμηλα, με την πρόταση γάμου του Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή. Κάπου είχε γίνει και η επανάληψη με την Άννα Μαρία Λογοθέτη, χωρίς αντίστοιχο θόρυβο. Να τώρα, που τηλεόραση επαναλαμβάνει φαρσικά τον εαυτό της και εμείς στο ίδιο έργο θεατές, βαριόμαστε και να καγχάσουμε την μίμηση του παρελθόντος, σε μια τηλεόραση σκιά του εαυτού της.

Το show είναι ωραίο και θεαματικό. Έχει την ομορφότερη παρουσιάστρια και την πιο κομψή όλων, μια λαμπερή και με άποψη επιτροπή, ζευγάρια όμορφα και καλογυμνασμένα. Έχει χρώμα, κοστούμια, θέαμα, μουσική, κίνηση, σασπένς. Προς τι τα εφέ ψευδεπίγραφου εντυπωσιασμού; Ακόμη και η παρουσία του Τρύφωνα Σαμαρά, που πολύ αγαπώ, τι ανάγκη είχε να υπάρξει σε αυτό το σόου; Αξίζει και είναι αυθύπαρκτο από μόνο του για να χρειάζεται δικασμένες συνταγές και λύσεις.

Αυτά. Κατά τα αλλά να ζήσουν τα παιδιά και περιμένουμε από τις υπόλοιπες εκπομπές του ΑΝΤ1 τη συνέχεια των επεισοδίων της ζωής τους...

Keywords
Τυχαία Θέματα