Λύγισέ το!

Το «Nokia Kinetic Device» είναι μια ευλύγιστη συσκευή που φιλοδοξεί ν' αλλάξει για τα καλά τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας.

Θα θυμάστε ίσως το πολυμορφικό κινητό της Samsung που σας είχαμε παρουσιάσει τον Ιούλιο. Επρόκειτο για μια concept συσκευή , η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να διπλώνει και να παίρνει διάφορες μορφές, χάρη σε μια εύπλαστη οθόνη AMOLED. Η Nokia, στο πρόσφατο Nokia World

Show που διοργάνωσε στην Φινλανδία και όπου παρουσίασε ουκ ολίγες επαναστατικές συσκευές, πηγαίνει το concept ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση. Η εύπλαστη φορητή συσκευή που παρουσίασε, με το όνομα «Nokia Kinetic Device», δεν είναι ακόμη κάτι ολοκληρωμένο. Δεν είναι, δηλαδή, ένα τηλέφωνο που μπορεί να λειτουργήσει και ως GPS, όπως εκείνο το concept που σας είχαμε δείξει το καλοκαίρι. Αυτό που έδειξε η φινλανδική εταιρεία τώρα είναι μια συσκευή που αναλόγως του πώς την πιέζει, προς τα μέσω ή προς τα έξω, ή πειράζοντας τις αντίθετες μεταξύ τους γωνίες, ο χρήστης της αυτή εκτελεί διάφορες λειτουργίες, όπως ζουμάρισμα ή επιλογή του επμενου και του προηγούμενου αντικειμένου από μια λίστα.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο coolspotting.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα