Λέγαμε πως δεν θα χαθούμε και θα κανονίζαμε να βρεθούμε. Τι άλλαξε;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Όλα καλά,όλα ωραία.Ναι όταν ξεκίνησα να μιλάω με τον Γιάννη έτσι μου φαινόταν τα πράγματα.Ξαφνικά μια μέρα αρχίσαμε να μιλάμε και απο την πρώτη στιγμή με φλερταρε.Το καταλάβαινα και εγώ και ο περίγυρος μου.Ήταν καλοκαίρι όπου ήμασταν όλοι οι φοιτητές στα μέρη μας και ήλπιζα ότι απο την μέρα που θα φεύγαμε-παρά

την απόσταση που θα μας χώριζε-θα υπήρχε τρόπος να πήγαινα εγώ εκεί που σπούδαζε ή και να έρθει αυτός και έστω για ένα βράδυ να γινόταν κατι-αν δεν εξελισσόταν σε σχέση.ΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ και μάλιστα εξ αποστάσεως.Εχω κάνει πολλές φορές και ηταν καλύτερα...Τουλαχιστον για μένα.Μιλούσαμε,φλερταραμε όλα ήταν πολύ ωραία.Ωστόσο απο τότε που γύρισα στο μέρος όπου φοιτώ χαθήκαμε.Καταρχάς είχε ενα κακό να μου μιλάει μόνο μεσω Facebook(όποτε δεν μπορουσαμε να τα πουμε απο κοντα).Είμαστε 21 χρονών και κάθεται και περιμένει πότε θα συνδεθώ σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο ενόσω είχε και τον αριθμό μου?Είναι δυνατόν?Και αν δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα γιατι συνέχιζε να μου μιλούσε?Γιατί εμένα προσωπικά,για να μην με έχει πάρει ένα τηλέφωνο αυτό μου δείχνει.Πέραν τούτου,πλέον δεν μιλάμε όπως τότε.Τι άλλαξε?Αφού λέγαμε οτι δεν θα χαθούμε και ότι θα κανονίσουμε συνάντηση!Είμαι Χαλκίδα και είναι Αθήνα..νομίζω ότι η απόσταση δεν είναι και τεράστια...Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να του φερθώ πλέον..

Η απάντηση του Queen.gr

Φίλη μου, όταν δεν υπάρχει βασική επικοινωνία το facebook δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ναι, δεν είναι η πιο μακρινή απόσταση αλλά ούτε είστε δίπλα. Αγοράκι είναι μικρό είναι, όπως κι εσύ. Γιατί να ταλαιπωρηθεί. Δεν ζήσατε ένα μεγάλο έρωτα και σας χώρισε η απόσταση. Ίσα- ίσα.

Ο ενθουσιασμός και η έλξη υπήρξαν όμως συνήθως τα κορίτσια είναι αυτά που σχεδιάζουν παραμύθια και ονειρέυονται με συναίσθημα και διάρκεια. Τα αγόρια είναι πιο προσγειωμένα στην πραγματικότητα και αφήνονται λιγότερο έρμαια των καταστάσεων. Τα λόγια που είπατε δεν σημαίνει ότι δεν τα εννοούσε τότε. Μπορεί ναι ακαι με το παραπάνω. Τώρα όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το ότι σου μιλάει μόνο στο facebook σημαίνει ότι σου μιλά ευκαιριακά απλά για μην χάνει επαφή και μίαανοιχτή πόρτα εν ώρα ανάγκης. Ναι μπορεί να σε εκτιμά, να σε συμπαθεί- δεν αντιλέγω αλλά δεν ξοδεύεται να σε πάρει τηλ ή να έρθει. Βασικά δεν ξέρω και τι κάνεις εσύ από την πλευρά σου.

Μάλλον- όχι μάλλον- είναι ολοφάνερο πως ο φίλος μας δεν θέλει να συνεχίσει κάτι πιο σοβαρό. Ήταν ένα καλοκαιρινό φλερτ, μία ωραία εμπειρία. Μπορεί να σε πληγώνει να το σκέφτεσαι έτσι αλλά καλά θα κάνεις να μην δένεσαι έυκολα με καταστάσεις που δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν στην πραγματική τους συνθήκη- την οποία γνώριζες, Την απόσταση. Μπορεί να ξαναείχες τέτοια σχέση αλλά κάθε φορά είναι διαφορετική. Επίσης, δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει μεσολαβήσει στη ζωή του στην Αθήνα. Το αποκλείεεις να υπάρχει κάτι άλλο;

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα