Κλείστε τα μάτια στα σημάδια γήρανσης

Κοιμηθείτε και αφήστε το χρόνο να γυρίσει πίσω, με την επιλογή της κατάλληλης κρέμας ματιών.

Εξαιτίας της μεγάλης ευαισθησίας της περιοχής κάτω από τα μάτια, το οίδημα επηρεάζει όλες τις ομάδες ηλικιών, και αποτελεί μια από τις κορυφαίες ανησυχίες των γυναικών. Αυτό το πρόβλημα, μαζί με τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, εμφανίζεται αρχικά στην περιοχή των ματιών μετά τα 30. Η πρόληψη είναι πολύτιμη και, σύμφωνα με κορυφαίους δερματολόγους, η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας το βράδυ είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

«Τα

προϊόντα περιποίησης ματιών που διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπίδια αναπλήρωσης είναι βασικά για τη διατήρηση μιας υγιούς και πιο νεανικής όψης της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια», λέει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl's και ιδρυτής του δερματολογικού κέντρου Tribeca Park Dermatology στη Νέα Υόρκη.

Ο Δρ. Geyer συνιστά να χρησιμοποιούμε ένα προϊόν περιποίησης κάθε βράδυ επισημαίνοντας ότι «στη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα χρησιμοποιεί πολλή από την ενέργειά της για να προστατεύεται, με αποτέλεσμα να της απομένει λιγότερη ενέργεια για να επανορθώνεται. Συνεπώς, η βασική λειτουργία της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας, όταν κοιμόμαστε και δεν είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλές καταστροφικές ελεύθερες ρίζες, είναι να επανορθώνεται, ιδίως στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών που έχει την τάση να εμφανίζει οίδημα και πρόωρα σημάδια γήρανσης.»

Keywords
Τυχαία Θέματα