Καλομοίρα: Λίγες μέρες πριν γεννήσει θυμόμαστε την ημέρα του γάμου της!

Ένας παραδοσιακός ελληνικός γάμος με άρωμα Αμερικής

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010 η Καλομοίρα αποφάσισε να αφήσει πίσω της την εργένικη ζωή και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη. Ο γάμος της Καλομοίρας με τον Γιώργο, ήταν  παραδοσιακός και είχε όσο περισσότερο ελληνικό χρώμα μπορούσαν να του δώσουν ακόμη κι αν τελέστηκε  στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Παύλου του Long Island.

Η Καλομοίρα εμφανίστηκε

χαμογελαστή και συγκινημένη με το κομψό γοργονέ νυφικό της, δημιουργία των MI-RO. Με μπολερό από δαντέλα που άφηνε την πλάτη να διαφαίνεται, το οποίο εξελίχθηκε σε ένα στράπλες μίνι φόρεμα για τη δεξίωση. Τα δύο ζευγάρια παπούτσια που φόρεσε - ένα για το μυστήριο και ένα για το γλέντι - είχαν την υπογραφή του Δούκα Χατζηδούκα, ενώ το hairstyling και το make-up ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννέτος που θέλησε να την κάνει να θυμίζει Ισπανίδα χορεύτρια, με ένα σινιόν με χωρίστρα στη μλεση που σκέπαζε ένα αριστουργηματικό πέπλο, πριν το γυρίσει προς τα πίσω. Εντυπωσιακή και αριστοκρατική εμφάνιση που συμπληρώθηκε με λυτά κυμματιστά μαλλιά.

Η Καλομοίρα φρόντιζε συνεχώς να ποστάρει από τον λογαριασμό της στο twitter διαρκώς φωτογραφίες από την είσοδό της στην εκκλησία, από το μυστήριο, και από το προαύλιο που ακολούθησαν η ρίψη του ρυζιού και το παραδοσιακό σπάσιμο της κουλούρας. Ακόμη και  στη δεξίωση του γάμου, τα παραδοσιακά τραγούδια είχαν την τιμητική τους. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Μαριέττα Χρουσαλά, η Γιάννα Τερζή -που τα τελευταία δύο χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική-, η Αννέτ Αρτάνι, ο Μάκης Πουνέντης και πολλοί ακόμα άλλοι φίλοι της Καλομοίρας.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται με το Dancing with the Stars;

Ποια διάσημη star κινδυνεύει να πληρώσει 100 εκατομμύρια για τα διάσημα οπίσθιά της;

«Με κεράτωσε με 20 άντρες!»: Ποιος celebrity το είπε για την εξίσου διάσημη πρώην του;

Keywords
Τυχαία Θέματα