Καινούρια κρέμα: Μάθετε πως θα την εισάγετε στην ρουτίνα ομορφιάς σας

Κάθε καινούριο προϊόν ομορφιάς χρειάζεται τη δική του δοκιμαστική περίοδο. Τηρήστε την για να εξασφαλίσετε όμορφο δέρμα.

Έχετε αρχίσει να χρησιμοποιείτε κάποια νέα προϊόντα φροντίδας του δέρματος; Είστε σε περίοδο που αγοράσατε κάποια καινούρια κρέμα που δεν έχετε ξαναφορέσει; Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε μία συγκεκριμένη διαδικασία πριν προσθέσετε και κάποιο ακόμη νέο προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς σας, ώστε να είστε σίγουρες ότι είναι κατάλληλο για σας.

Χρησιμοποιείστε το για 3-4 ημέρες για να

δείτε τις αντιδράσεις του δέρματος σας. Αν παρατηρήσετε κοκκινίλες, κνησμό, υπερβολική λιπαρότητα, αν δείτε ότι δεν το δέχεται το δέρμα σας δηλαδή, τότε θα πρέπει να το διακόψετε.

Κάποιες φορές μπορεί να παρουσιαστεί μία κηλίδα στο δέρμα με τη χρήση καινούριων προϊόντων. Αυτό συμβαίνει όταν το προϊόν που χρησιμοποιείται κάνει μεγαλύτερη απολέπιση από το κανονικό και από όση χρειάζεστε εσείς. Μπορεί να υποχωρήσει μόλις συνηθίσει το δέρμα σας, αλλά αν αυτό συνεχιστεί και φτάσει στο διάστημα των δύο εβδομάδων, τότε σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για το δικό σας τύπο δέρματος και πρέπει να το διακόψετε.

Αν όλα είναι καλά, τότε είστε έτοιμες να προχωρήσετε στην επόμενη προσθήκη. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ψάχνετε ποιο προϊόν σας έχει πειράξει αν παρουσιάσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην επιδερμίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα