Και δεύτερη έξοδος του Robert Pattinson με την Katy Perry!

Το αγόρι δεν συγχωρεί και κάνει προσπάθειες να πάει παρακάτω

Όσο πάει και καλύτερο γίνεται το story γύρω από τον χωρισμό του Robert Pattinson και της Kristen Stewart, με τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν συνεχώς στο σενάριο. Τελικά, ο ηθοποιός αποφάσισε να μην την συγχωρήσει και να τραβήξουν οι δυο τους ξεχωριστούς δρόμους- κάτι που σημαίνει

πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να συνηθίσουμε να τους βλέπουμε με άλλους.

Αλλαγές στη ζωή του επιθυμεί ο Robert, το ίδιο φαίνεται να αποζητά και η μέχρι τώρα φίλη του Katy Perry. Εκείνη μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Russell Brand και το χωρισμό express με τον τελευταίο φίλο της John Mayer, ο οποίος τελείωσε τη σχέση μέσω mail. O Robert είχε παρηγορήσει για πολύ καιρό την Katy μετά το διαζύγιο και πλέον είναι η σειρά της... Οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν νιώσει την απάτη και την απόρριψη από τις σχέσεις τους. Δήλωσαν ότι θέλουν αλλαγή... και όπως φαίνεται το επιχειρούν.

Εντύπωση μας κάνει το δημοσίευμα του US Magazine το οποίο αναφέρει και δεύτερο ραντεβού για δείπνο μεταξύ Katy και Robert. Δείπνα σε εστιατόρια δεν έβγαιναν ποτέ κι ας έκαναν  παρέα 5 χρόνια τώρα. Πηγή από το περιβάλλον της αναφέρει : «Της αρέσει ο Rob και θα ήθελε πολύ να καταλήξει μαζί του. Απλά δεν το παραδέχεται. Θα του σταθεί σαν φίλη γιατί δεν θέλει να χαλάσει τη σχέση τους και σίγουρα ελπίζει σε κάτι περισσότερο».

Όσο για τη Rihanna και τις φήμες περί ερωτικών μηνυμάτων προς τον Robert, δεν ξέρεουμε αν ισχύουν... Το μόνο σίγουρο είναι πως τελευταία εθεάθη σε κλαμπ να φλερτάρει με τον Rob Kardashian και δεν έδινε σημασία ούτε στον Chris Brown που ήταν παραδίπλα!

Διαβάστε ακόμη:

H Liberty Ross μόνη και χωρίς την βέρα της: Η έξοδος που συζητήθηκε

Elizabeth Olsen: Φωτογραφίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και μιλά για... τις παρθένες!

Ποια star του Hollywood έφυγε από ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα