Ηρεμήστε την επιδερμίδα σας

Με το Κιτ Ultimate Calming Facial Yes To Cucumbers το πρόσωπο σας θα αποκτήσει την δροσιά και την προστασία που χρειάζεται.

Όπως είναι γνωστό το αγγούρι αναζωογονεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Το Κιτ Apaisant Extrême Visage Yes To Cucumbers αποτελείται από τα τρία απαραίτητα προϊόντα της σειράς προσώπου με βάση το αγγούρι για την προστασία της επιδερμίδας.

Ξεκινώντας από τον καθαρισμό, τα μαντηλάκια Lingettes Visage Eclat Naturel σας εξασφαλίζουν καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα οπουδήποτε και αν είστε. Προσφέροντας

ένα διάλειμμα φρεσκάδας ή ξεκούρασης στην επιδερμίδα, τα μαντηλάκια αφαιρούν αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να είναι απαραίτητο να ξεβγάλετε το πρόσωπό σας. Είναι μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα ενώ η σύνθεσή τους είναι πλούσια σε πράσινο τσάι ενώ είναι βιοδιασπώμενα και πιστοποιημένα με την ετικέτα κατασκευής FSC.

Συνεχίζοντας με την ενυδάτωση, το Gel Contour des Yeux Apaisant περιέχει εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και χαμομηλιού και χρησιμοποιείται το πρωί για την αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια και το βράδυ για να την καταπράυνση της. Η κρέμα Crème De Jour Hydratante Apaisante, αντίστοιχα θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, ενώ την προστατεύει και την ενυδατώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα