Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, το τελευταίο διάστημα συζούσαμε και κάναμε σχέδια για το μέλλον. Και ξαφνικά με χώρισε με ένα μήνυμα! Τι να κάνω και τι να πιστέψω; Με κορόιδευε τόσο καιρό;

19:28 4/3/2013 - Πηγή: Queen.gr

Καλησπέρα

θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δική μου ιστορία, η οποία ίσως δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη, ωστόσο μου έχει δημιουργήσει τόσα άσχημα συναισθήματα και ερωτηματικά, που μου είναι προς το παρόν αδύνατο να συνεχίσω.
Ήμουν με ένα παιδί για 3 χρόνια. Ήταν μια σχέση η οποία από την αρχή ξεκαθαρίσαμε πως θα είναι σοβαρή. Περάσαμε μαζί από πολλές κακοτοπιές. Στρατό, την απόφασή του να φύγει για σαιζόν γιατί δεν έβρισκε δουλειά, διάφορα δικά μου οικογενειακά προβλήματα. Παρόλο που ήταν μια σχέση εξ αποστάσεως, καθώς μένω περίπου μιάμιση ώρα από την Αθήνα,

βρισκόμασταν συχνά και μάλιστα έχουμε μείνει πολύ μαζί μια που εγώ μέχρι πρόσφατα ζούσα μόνη μου. Έχουμε πάει πολλές φορές διακοπές και ο καθένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου, φίλους, τα πάντα. Από πλευράς του υπήρξαν από την αρχή σχεδόν σχέδια για κοινό μέλλον, γάμο και τα λοιπά. Αν υπήρχε ένα θέμα, ήταν η εξάρτησή του από την οικογένειά του, με την οποία και μένει περίπου το μισό χρόνο, όταν δεν πάνε στο νησί.
Πριν 2 μήνες περίπου έχασα τη δουλειά μου. Αρχίσαμε τότε να συζητάμε να μείνω το καλοκαίρι μαζί του και να βρω μια δουλειά στην Αθήνα. Μου ζήτησε να ανέβω να μείνω "μόνιμα" όπως το χαρακτήρισε επάνω αφού έλειπαν οι δικοί του και πάνω βρισκόταν μόνο ο αδερφός του. Ανέβηκα και όλα ήταν μια χαρά και περνάγαμε υπέροχα μέχρι που γύρισα κάτω για κάποια δουλειά, έμεινα κάποιες μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων ανέβηκε πάνω ο αδερφός του και όταν γύρισα ήταν κάπως αλλαγμένος και απόμακρος... Το διέκρινα αλλά δεν φαντάστηκα πως ήταν κάτι σοβαρό. Έμεινα άλλη μια βδομάδα κατά την οποία βγαίναμε κανονικά και μάλιστα με σύστησε και σε καινούριους φίλους του και ξαφνικά μια μέρα μου είπε πως έρχεται η μητέρα του και ο αδερφός του νιώθει λίγο πιεσμένος από την παρουσία μου οπότε και εγώ έφυγα. Τις επόμενες μέρες όλα ήταν μέλι γάλα μέχρι που 4 μέρες μετά μου έστειλε ένα μνμ στο κινητό όπου μου έλεγε ότι νιώθει κουρασμένος, ότι εδώ και ένα μήνα δεν νιώθει όπως πριν, ότι σκέφτεται συνεχώς εμένα και παραμελεί τον εαυτό του, ότι ντρεπόταν την οικογένειά μου και δεν έλεγε τίποτα.. Ότι θέλει χρόνο για τον εαυτό του, να κάνει πράγματα για τον ίδιο και άλλα τέτοιου είδους πράγματα. Όλα αυτά από μνμ. Εγώ σοκαρίστηκα γιατί δεν το περίμενα. Μετά τη συζήτησή μας έσβησε τα πάντα από το FB, λες και δεν υπήρχα αν και δεν με διέγραψε..Από τότε η μόνη μας επικοινωνία είναι μέσω μνμ για τα "διαδικαστικά" του χωρισμού, μια που έπρεπε να επιστρέψουμε πράγματα και να διακόψουμε την οικογενειακή σύνδεση του κινητού που κάναμε σημειωτέον πριν 1,5 μήνα...Τα δέκα λεπτά που μιλήσαμε στο τηλ όλες αυτές τις μέρες έκλαιγε και μου έλεγε πως με αγαπάει πάρα πολύ απλά δεν μπορεί άλλο..Δεν ξέρω τί να υποθεσω..Το χειρίστηκα πολύ ψύχραιμα, δεν έκλαψα, δεν παρακάλεσα, μέχρι που του είπα να μην στενοχωριέται..
Ωστόσο η αλήθεια είναι πως είμαι χάλια. Είναι δυνατόν να με κοροϊδευε τόσο καιρό? Να έκανε σχέδια και μέσα του να σκεφτόταν να τελειώσει τα πάντα? Μέχρι 3 μέρες πριν το χωρισμό έκανε σχέδια για το καλοκαίρι και μου έστελνε μνμ στα διαλείμματά του.
Συγνώμη εκ των προτέρων για το μακροσκελές κείμενο. Το μόνο που θέλω είναι κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω. Οποιαδήποτε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.

Αγαπητή φίλη,

θα ξεκινήσω αυτή την απάντηση με μια παρατήρηση: δεν ξεκαθαρίζεις από την αρχή ότι μια σχέση θα είναι σοβαρή! Δηλαδή τι εννοείς σοβαρή; Και πώς πάει μια σχέση σοβαρή από την αρχή; «Λοιπόν τα φτιάχνουμε σήμερα, αλλά σε 4 μήνες θα γνωρίσω τους γονείς σου και εσύ τους δικούς μου, σε 8 μήνες θα πάμε διακοπές κάπου ρομαντικά, σε 1 χρόνο θα μείνουμε μαζί, σε 2 θα αρραβωνιαστούμε και σε 3 θα παντρευτούμε σε ένα γλυκό παρεκκλήσι. Btw θέλω δύο παιδιά, αλλά το πρώτο πριν τα 30 μου»! Το σοβαρό έρχεται με την πορεία, γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι (εμένα μου αρέσει btw) όλες οι σχέσεις ξεκινάνε για χαβαλέ και για να περνάμε καλά, απλά επειδή μας αρέσει η άλλη (ο άλλος στη περίπτωσή σου). Αυτά.

Και όπως είδα, όντως στη πορεία η σχέση σας έδειχνε να πηγαίνει σοβαρά - και το θέλατε και οι δύο. Και όντως ήταν χοντρό, βαρύ, περίεργο το ότι σου ζήτησε να χωρίσετε.
Να είμαι ειλικρινής πριν τελειώσω το γράμμα σου, είχα την αίσθηση ότι μάλλον γνώρισε κάποια άλλη γκόμενα. Αλλά έκανα λάθος. Ναι, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν ότι μπήκε κάποια άλλη στη μέση (ξαφνική αλλαγή χαρακτήρα, χωρισμός με μήνυμα κτλ), αλλά αν ήταν έτσι δεν θα έκλαιγε σαν χαζός στο τηλέφωνο. Μην σου πω θα ήταν και μάγκας-cool-ανώτερος, σε αυτή τη περίπτωση, τύπου «έτσι είναι η ζωή και τι τρελαίνεσαι και θα γνωρίσεις κάποιον άλλον».

Και για να σου λύσω τη μεγάλη σου απορία, όχι δεν πιστεύω ότι σε κορόιδευε!

Επειδή από το γράμμα, δεν σας έκοψα και πολύ μεγάλους σε ηλικία (ξέρεις κάπου στα 23 με 25) τελικά ξέρεις τι ψιλιάζομαι; Ότι έπεσαν λόγια από την οικογένεια του. Και τον αδερφό του. Λόγια, όπως «που πας μικρό παιδί και έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου και ούτε δουλειά δεν έχει και θα σου μπαστακωθεί μέσα στο σπίτι και άντε μετά να τη διώξεις». Λέγε, λέγε, λέγε στο τέλος δεν άντεξε τη πίεση, θα σκέφτηκε ότι θέλει να κάνει και πράγματα στη ζωή του και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν οι άλλοι που του τα λένε και έτσι έβαλε ένα τέλος στη σχέση σας.

ΥΓ.: Αν όντως έχει άλλη και σε κορόιδευε τόσο καιρό, αλλά μπορεί και κλαίει στη τηλεόραση, ένα έχω να σου πω: η ελληνική 7η τέχνη έχει χάσει ένα μεγάλο ταλέντο.
ΥΓ.1: Εκτός αν τον έκαναν προξενιό σε καμιά κόρη μεγαλογαιοκτήμονα από το νησί. Τότε «έρωτας vs λεφτά σημειώσατε δύο»!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα