Ήμασταν και οι 2 σε σχέση, ερωτευτήκαμε αλλά γυρίσαμε στους πρώην μας. Τον θέλω όμως ακόμα

Dr Love καλησπέρα,

Είμαι 18 χρόνων και το καλοκαίρι έτυχε να γνωρίσω εναν 25χρονο φίλο του αδερφού μου με τον οποίο απο την πρώτη στιγμή φάνηκε πως υπήρχε μια έλξη. Όμως όταν γνωριστήκαμε εγώ ήμουν σε σχέση εδώ και 3 χρόνια με εναν συνομήλικο μου και αυτός 4 χρόνια με την κοπέλα του. Ήμασταν και οι δυο σε μια φάση χωρισμού.
Εμένα θα έφευγε το αγόρι μου σε άλλη πόλη και είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε και εκείνου η κοπέλα του θα μετακόμιζε

οπότε ηταν έτοιμοι για χωρισμό. Αρχίσαμε μιλώντας από μηνύματα,αποφασίζοντας να μην κάνουμε κάποια κίνηση όσο είμαστε σε σχέση. Αργότερα αρχίσαμε να βγαίνουμε αλλά σε "φιλικό" επίπεδο, μέχρι που μια μέρα δεν κρατηθήκαμε και φιληθήκαμε. Μια μέρα μετά εγώ χώρισα λόγω του καινούργιου έρωτα μου αλλά και για άλλους λόγους κακής συμπεριφοράς του αγοριού μου. Μετά απο αυτό μιλούσαμε κάθε μέρα, βγαίναμε πολύ συχνά και συμπεριφερόμασταν σαν ζευγάρι που όμως το κρύβαμε από όλους (προπάντων από τον αδερφό μου) διότι αυτός ηταν ακόμα σε σχέση. Μου ειπε οτι ένιωθε πολλά και ετσι φαινόταν. Το όλο ειδύλλιο κράτησε περίπου δυο εβδομάδες αφού ενω έφυγε η κοπέλα του, του ζήτησε να προσπαθήσουν σχέση εξ αποστάσεως - αυτός ηδη έβλεπε οτι η σχέση του δεν πήγαινε καλά και όμως δέχτηκε, με την δικαιολογία οτι δικαιούταν η κοπέλα του μια δεύτερη ευκαιρία. Μετά από ενα τέτοιο γεγονός αποφασίσαμε να το λήξουμε εκει ενω αρχικά μου ειχε πει πως φοβόταν και μόνο στην σκέψη του να μην με βλέπει.
Αργότερα του ζήτησα να βρεθούμε ωστε να μιλήσουμε αλλά ειπε οτι έτσι θα γινόταν δυσκολότερο και σαν να μην έφτανε αυτό με έβαλε να τον καλύψω στην κοπέλα του, διότι ειχε δει ενα μήνυμα μου στο κινητό του. Αργότερα, μετά απο συμφωνία μας αποκάλυψε στον αδερφό μου την μισή αλήθεια, δηλαδή οτι βγήκαμε κάποιες φορές και οτι μιλήσαμε στο τηλέφωνο χωρίς όμως να έγινε κατι μεταξύ μας.
Και ενώ ήταν ολα καλά ,ξαφνικά έρχεται ο πρωην μου και μου λέει οτι δεν θα φύγει και οτι θέλει να ξαναπροσπαθήσουμε σε ελεύθερη σχέση και ύστερα απο τις αρνήσεις μου πρότεινε κανονική σχέση και μου ειπε οτι θα ειναι διαφορετικός-καλύτερος.
Εγω ενώ ήξερα πως δεν ένιωθα πλέον κάτι για αυτον δεν μπόρεσα να αρνηθώ και ετσι δέχτηκα. Όντως ειναι αλλαγμένος και μου συμπεριφέρεται πολυ καλά αλλά ξέρω οτι ακόμα τρέφω αισθήματα για τον άλλον. Όμως φοβάμαι να τον χωρίσω.Πιστεύω πως με κρατάει η συνήθεια της σχέσης μας. Και εχω μπλεχτεί σε μια κατάσταση που βλέπω τον αλλον συχνά λογω του αδερφού μου και ξέρω οτι τον θέλω και τον σκέφτομαι.
Και αντι να το πάρω απόφαση οτι ο άλλος δεν το συνέχιζε μαζί μου γιατι προφανώς δεν το ήθελε αρκετά και προτίμησε την κοπέλα του για την οποία νιώθει πολλά, καθομαι και δημιουργώ ελπίδες οτι ισως φοβόταν και οτι ένιωθε αυτα που έλεγε και οτι κάποια στιγμή θα γυρίσει και άλλα πολλά.
Και το συμπέρασμα είναι να βυθίζομαι στην στεναχώρια για τον χαμένο μου έρωτα χωρίς να ξέρω τι να κάνω!

Αγαπητή φίλη,

Λογικό να έχεις χαθεί λιγάκι στο όλο θέμα και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Βέβαια και εσύ το έλουσες. Δηλαδή δεν έκανες ένα λάθος, αλλά δύο, εύκολα. Και είσαι έτοιμη και για το 3ο!
Απλά πιστεύω ότι υπάρχει λύση: γράψ' τους όλους στα παλιά σου τα παπούτσια και προχώρα. Είσαι 18 ετών, έχεις μπροστά σου όλο τον κόσμο και ειλικρινά πιστεύω ότι δεν αξίζει η φάση ούτε με τον πρώην που ξαναέγινε νυν, ούτε με τον... χαμένο σου έρωτα.

Και τώρα θα σου εξηγήσω και το γιατί.

Φάκελος "ο πρώην που επέστρεψε": Λοιπόν ο τύπος δεν πιστεύω ότι σε αγαπάει πραγματικά. Όπως και πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει. Κοίτα να δεις γιατί. Αν σε αγαπούσε πραγματικά δεν θα σου φερόταν άσχημα. Αν σε αγαπούσε πραγματικά όταν του ζήτησες να χωρίσετε θα το πάλευε να είστε μαζί. Αν σε αγαπούσε πραγματικά όταν επέστρεψε δεν θα ζητούσε ελεύθερη σχέση! Δηλαδή ήμαρτον, στην εκμετάλλευση σε έχει ο τύπος μέχρι να βρει την επόμενη.

Φάκελος "χαμένος έρωτας": Όσο για τον έρωτα, μην τα πάρω τώρα και αρχίσω και χώνω! Ποιος έρωτας; Ίσως από την πλευρά σου, αλλά μέχρι εκεί. Ο τύπος ήξερε ότι θα φύγει η δικιά του και πίστευε ότι θα χωρίσει σύντομα, άρα άρχισε να προετοιμάζει το έδαφος. Μη μείνει και μόνος του. Αυτά που λέει "αξίζει μια ευκαιρία" είναι ατάκες για να το παίξει καλό παιδί. Και μούφες.
Απλά σε χρησιμοποιήσε σαν γκόμενα-ριμπάουντ, με τη διαφορά ότι δεν είχε γίνει το σουτ ακόμα. Αλλά όλοι οι μεγάλοι σέντερ πιάνουν από νωρίς θέση στο γήπεδο.

Με λίγα λόγια και οι δύο κοίταξαν την πάρτη τους. Άρα επιμένω: τους λες ένα "άντε γεια" και προχωράς.

ΥΓ.: Βέβαια τα θέλει και εσένα ο... οργανισμός σου. Δηλαδή γύρισες σε μια σχέση που δεν είσαι χαρούμενη λόγω της συνήθειας της σχέσης; Μάλλον από το φόβο της μοναξιάς όταν είδες ότι τελείωσε και ο έρωτας. Τι λάθη είναι αυτά;!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα