Η Στέλλα Καλλή και ο εμίρης Σουλτάν!

Διαβάζω κάτι στο λατρεμένο gossip-tv.gr που μου προκαλεί μια σειρά από απορίες! Είναι μια τραγουδίστρια, η Στέλλα Καλλή, που έζησε λέει, μέχρι τα οκτώ της στην Σαουδική Αραβία και να που τώρα φήμες θέλουν τον εμίρη Σουλτάν Αλ Σαούντ, με τα όνομα να έχει εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη.

Όμως εκείνη, η Στέλλα Καλλή, δίνει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και λέει πως δεν γνωρίζει καν τον εμίρη! Και πως μάθαμε εμείς την ύπαρξη του; Εδώ δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη της αοιδού, τον ξένο Σουλτάν θα παίζαμε

στα δάκτυλα; Μωρέ μπας και είναι αυτός, που έλεγε ο Τσάκας, πως θα σώσει την Πανάθα;

Η κ. Καλλή πάντως λέει ακόμα πως «Δεν έχω ιδέα ούτε καν τον γνωρίζω προσωπικά. Ποιος ξέρει βεβαία , μπορεί να τον αντικρίσω ένα βράδυ να διασκεδάζει σε ένα από τα πρώτα τραπέζια στο «Vox». Με αυτό το όνειρο ζουν στα κέντρα πια! Να δουν τα πρώτα τραπέζια γεμάτα και ας είναι και αποκριάτικα ντυμένος εμίρης Σουλτάν ο οποιοσδήποτε, σαν τον Βουτσά στις ταινίες. « Αν τον δω σίγουρα θα χαρώ πολύ» λέει η αοιδός. Πλάκα κάνεις; Γέμισε τραπέζι!

Και εκεί που μάθαμε την Καλλή, μάθαμε και τον εμίρη Σουλτάν Αλ Σαούντ, μας τα χαλάει η Στέλλα.«Δεν νομίζω ότι θα έκανα ποτέ δεσμό με έναν Άραβα. Εξάλλου με τους Έλληνες δεν μπορεί να συγκριθεί κανένας». Στελλίτσα αφήνουμε τον εμίρη για τον κακομοίρη; Δε θέλουμε τις καμήλες μας, τις πετρελαιοπηγές μας, τα διαμάντια μας, τα μπριλάντια μας, τα σέα μας, τα μέα μας, αλλά τα χαράτσια μας, τις έκτακτες εισφορές μας, τα ΦΠΑ μας, τους φόρους μας 20% και τις ακριβές μας; Σα Τσάκας μας τα λες Στελλίτσα, σα Τσάκας!

Keywords
Τυχαία Θέματα