Η Μαρία Κορινθίου εξομολογείται: «Χτυπιόμουν στον καναπέ, έκλαιγα κι φώναζα αφήστε με να βγω έξω»

18:09 5/8/2013 - Πηγή: Queen.gr

Η Μαρία Κορινθίου είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη όταν ξαφνικά, έμαθε ότι ήταν έγκυος. Ήταν μόλις λίγους μήνες ζευγάρι με τον σύντροφό της Γιάννη Αϊβάζη και η αναπάντεχη εγκυμοσύνη της, ένιωσε να βάζει «φρένο» στα όνειρά της. Πώς θα μεγάλωνε ένα παιδί συγχρόνως με την καριέρα που ήθελε να κάνει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση; Αν τη ρωτήσεις τώρα, όλες εκείνες οι σκέψεις της φαίνονται τουλάχιστον αστείες μπροστά στο μεγαλείο της μητρότητας και των στιγμών που περνάει με την κόρη της Ισμήνη που σήμερα είναι σχεδόν πέντε χρονών. «Είναι το παρεάκι μου», λέει για εκείνη μιλώντας αποκλειστικά στο mothersblog.gr. Η όμορφη ηθοποιός γυρνάει τον χρόνο πίσω και μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τη γέννα με την επιλόχειο κατάθλιψη, για τον Γιάννη Αϊβάζη ως μπαμπά αλλά και για την καθημερινότητά τους ως οικογένεια που η ίδια δεν αλλάζει με τίποτα.

Πώς αισθάνεστε όταν σκέφτεστε τη μέρα που γεννήσατε;
Πριν γεννήσω είχα πολύ άγχος αλλά δεν το εξέφραζα και αφότου γέννησα είχα πάρα πολλά νεύρα. Ήταν σαν να με έπιασε κατευθείαν η επιλόχειος κατάθλιψη.

Η Ισμήνη ήρθε απρόσμενα στη ζωή σας. Ήσασταν πολύ λίγο καιρό ζευγάρι με τον Γιάννη Αϊβάζη όταν μάθατε ότι είστε έγκυος. Ήσασταν έτοιμη να γίνετε μητέρα;
Όχι, δεν ήμουν γι' αυτό και ήθελα να το σκεφτώ. Ήταν πολύ απρόσμενο. Αντιθέτως, ο Γιάννης ενθουσιάστηκε πάρα πολύ ενώ εγώ ήμουν σε κατάσταση υστερίας. Έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ, έλεγα στον Γιάννη "Δεν υπάρχει περίπτωση". Ήμουν σε κακή κατάσταση για δύο εβδομάδες μέχρι που αποφάσισα τι θα έκανα με την εγκυμοσύνη μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα