Η hair stylist Ντίνα Τρούσσα, υποδεικνύει τις φράντζες της σεζόν

Οι περισσότερες γυναίκες δοκιμάζουν διάφορες φράντζες, αλλά δύσκολα ικανοποιούνται. Μήπως με αυτές βρούνε το στυλ τους;

«Οι μεγάλες φράντζες που έρχονται μπροστά στο μέτωπο είναι οι πλέον ενδεδειγμένες, αν έχετε σκοπό τώρα να τις κόψετε» λέει η hair stylist Ντίνα Τρούσσα. «Μοιάζουν να δημιουργούν κορυφή στο κεφάλι και φαντάζουν ωραίες τόσο αν έχετε τα μαλλιά σας κάτω όσο κι αν τα μαζεύετε σε ουρά ή σινιόν».

«Ξεκινάνε πιο κοντές στο σημείο της χωρίστρας

και μακραίνουν αισθητά στο πλάι, μέχρι το ύψος του αυτιού. Στο ίδιο ύψος και από την άλλη μεριά του κεφαλιού πρέπει να υπάρχει μία αντίστοιχη τούφα που θα σβήνει γλυκά μέσα στα υπόλοιπα μαλλιά, ώστε να δημιουργεί ισορροπία στο χτένισμα» σημειώνει η Ντίνα.

«Αυτές οι φράντζες, κολακεύουν το πρόσωπο καθώς δημιουργούν ένα περίγραμμα κατά κάποιο τρόπο γύρω του, κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται χτενισμένα με πολύ απλές κινήσεις. Χρειάζεται απλά να τις στεγνώσετε, με το πιστολάκι να ρίχνει τον αέρα ακριβώς από πάνω τους και προς τα κάτω, ώστε να διευκολύνετε περισσότερο την κλίση που θέλετε να τους δώσετε» λέει η Ντίνα και συμπληρώνει «Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ατίθασα, ίσως χρειαστεί και κάποια βούρτσα για καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά αν η τρίχα σας είναι μαλακή και εύκολη θα τις λατρέψετε».

Keywords
Αναζητήσεις
ντινα τρουσσα
Τυχαία Θέματα