Η επιλόχειος κατάθλιψη και η εμμονή της με το θηλασμό, την ώθησαν στην αυτοκτονία

12:25 8/1/2014 - Πηγή: Queen.gr

Ο Κρις και η Τζόι ήταν πολύ ερωτευμένοι, είχαν ένα όμορφο σπιτικό, σταθερό εισόδημα και έτσι για να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους, αποφάσισαν να προσπαθήσουν να κάνουν μωρό.
Δυστυχώς η Τζόι είχε δύο αποβολές και άρχισε να απογοητεύεται. Έκλαιγε όλη την ώρα και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά αλλά στο νοσοκομείο που την είδαν τους είπαν ότι απλώς πρέπει να βρει άλλες ασχολίες για να ξεχαστεί. Έτσι ξεκίνησε να φροντίζει τον κήπο. Τελικά η κηπουρική πραγματικά βοήθησε τη Τζόι να ξεφύγει από τις άσχημες και δυσοίωνες σκέψεις που τη βασάνιζαν.
Ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι

πετούσε από χαρά καθώς η Τζόι ήταν και πάλι έγκυος και αυτή την φορά είχε μια άψογη εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος. Η Τζόι γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Έμιλι, και όλα ήταν ή φαίνονταν να είναι υπέροχα.
Οι γιατροί είχαν πει στο ζευγάρι ότι οι γυναίκες που γίνονται μητέρες έχουν 10% πιθανότητες να υποφέρουν από επιλόχειο κατάθλιψη μετά τον τοκετό, όμως η Τζόι που είχε ήδη περάσει τις δύο αποβολές είχε μεγαλύτερο ποσοστό και συγκεκριμένα 50% πιθανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα