Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε την τηλεοπτική Ελένη Βλαχάκη σε μια ανατρεπτική συνέντευξη

Ελένη Ράντου vs Κωνσταντίνου και Ελένης. Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη σειρά που έχει λατρέψει το κόινό για δέκα χρόνια που προβάλλεται σε επανάληψη.

Mια πολύ έξυπνη συνέντευξη που βρήκε τρόπο να δώσει και την απάντησή της έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελένη Ράντου στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τετάρτης. Αφορμή

στάθηκε η επανάληψη του σίριαλ "Κωνσταντίνου και Ελένης" που επί δέκα χρόνια παίζεται καθημερινά στη ζώνη 14.30-15.30 του ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία. Χαρακτηριστικά η Ελένη ανέφερε στην εισαγωγή της προς την ηθοποιό.

"Να σου πω κάτι; Διπλοεμφανίζεσαι τώρα, είναι τρεις παρά, σε λίγο βγαίνεις και στον ΑΝΤ1! Ρε τι γίνεται με αυτή την σειρά ρε παιδιά; Βρέξει χιονίσει, ό,τι και να γίνει, στανταράκι στο 15-44 κάτω από 22% δεν πέφτει!" είπε η Ελένη στην καλεσμένη της Ελένη Ράντου που έτυχε να βρίσκεται στο πλατό την ώρα που οι απέναντι προβάλουν το προ δεκαετίας σίριαλ "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Άφησε στην άκρη τα σχόλια του σεναριογράφου της σειράς Χάρη Ρώμα σε πρόσφατες συνεντεύξεις του ή απάντησε εμμέσως; Πάντως τα ποσοστά της τηλεθεάσης της σειράς τα γνώριζε  πολύ καλά και αυτό είναι το σίγουρο. Δε μπήκε σε διαδιακάσία να "χτυπήσει" τον Χάρη Ρώμα ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις είπε οτι "η Ελένη ό,τι και αν κάνει θα βλέπει την πλάτη μου"!

Keywords
Τυχαία Θέματα