Η Δούκισσα Νομικού και οι καλές κριτικές στο τwitter

Άλλο ένα Σαββατόβραδο την είδαμε στην παρουσίαση του Life Style στο  ALTER και κατάφερε να εχει υψηλή τηλεθέαση. Αυτό το μοιράστηκε μέσω twitter αφού δεχόταν δεκάδες sms για την σέξι εμφάνισή της.

Με αμηχανία και πολλά χαμόγελα από cartoon αντιμετώπισε σχόλια και κριτικές από επώνυμα άτομα και συνεργάτες της η Δούκισσα, για την νέα

της καυτή εμφάνιση στην εκπομπή της. Η νεαρή παρουσιάστρια μπορεί να μην στάθηκε τυχερή να ξεκινήσει το Just the two of us  αλλά βρίσκεται συνεχώς στο κανάλι που συνεργάζεται παράλληλα φέτος, κάνει γυρίσματα, μοντάρει και παρουσιάζει αξιοπρεπώς το ωριαίο κοσμοπολίτικο πρόγραμμα. Αφού έχει αποβάλλει το άγχος της προσωπικής ζωής της  με τον Χρήστο Χολίδη , βγαίνει πιο χαλαρή και κάθε εβδομάδα προσπαθεί να φτιάχνει τυχόν λάθη που κάνει. Παρακολουθώντας το twitting που έκανε επί δύο ώρες περίπου μίλαγε με άτομα απο τον χώρο του μόντελινγκ, με δημοσιογράφους, με την στυλίστρια της εκπομπής της και μοίραζε δεκάδες ευχαριστώ αλλά και promotion των θεμάτων της λέγοντας σε όλους τι ακολουθεί ως θεματολογία στην εκπομπή της. Οι τηλεθεάσεις δείχνουν ποσοστά περίπου στο 13% και για τα δεδομένα του καναλιού με την κρίση που περνάει αλλά και με μια ζώνη το Σαββατοκύριακο που είναι σχεδόν νεκρή αποκτά μπόνους και η δική της παρουσία μιας και στο ανδρικό κοινό της χαρίζει  ποσοστά ακόμη και 20%.

Keywords
Τυχαία Θέματα