Η απάντηση στην ευαίσθητη επιδερμίδα

Επιτέλους, μία εντατική καταπραϋντική και ενυδατική φροντίδα, ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητες, ακόμα και αλλεργικές επιδερμίδες.

Η La Roche-Posay έχει αφιερώσει περισσότερα από 15 χρόνια στην φροντίδα της ευαίσθητης και δυσανεκτικής επιδερμίδας με τη σειρά Toleriane η οποία έχει συνθέσεις με όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά, στηριζόμενη στην αντίληψη των δερματολόγων «Primum non nocere», δηλαδή «Πρωτίστως, να μην βλάπτει».

Σήμερα έρχεται να επαναπροσδιορίσει το μέλλον στην αντιμετώπιση της ευαίσθητης αλλά και της αλλεργικής επιδερμίδας με τη νέα

Toleriane Ultra. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη ακόμα και αλλεργική επιδερμίδα -εννοείται ότι η σύνθεση της είναι πλούσια σε Ιαματικό νερό της La Roche-Posay, που έχει φυσική καταπραϋντική και κατά των ερεθισμών δράση- και με την χρήση της, μέρα με την ημέρα η ευαισθησία της επιδερμίδας μειώνεται και η άνεσή της αποκαθίσταται.

Η σύνθεση της Toleriane Ultra περιέχει Neurosensine, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό που προσφέρει έντονη καταπραϋντική δράση, ενώ καταπολεμά τους ερεθισμούς. Η δομή του Neurosensine είναι πανομοιότυπη με ουσίες που εκκρίνονται φυσιολογικά στο σώμα. Όταν εντοπίζει έναν εξωγενή ή ενδογενή «επιθετικό» παράγοντα, ενεργοποιεί την απελευθέρωση ειδικών μορίων- «αγγελιοφόρων» του δέρματος, που αναστέλλουν πιθανή φλεγμονή εμποδίζοντας έτσι την αντιδραστικότητα και την υπερευαισθησία. Λειτουργεί όπως η ισταμίνη που απελευθερώνεται σε περιπτώσεις υπερευαισθησίας.

Τα εργαστήρια της La Roche-Posay, σε συνεργασία με αλλεργιολόγους, υπέβαλλαν την Toleriane Ultra σε ένα επαναστατικό πρωτόκολλο δοκιμής σε αλλεργικό και ατοπικό δέρμα. Στο πρωτόκολλο συμμετείχαν άτομα πολυευαισθητοποιημένα σε τουλάχιστον δύο αλλεργιογόνα σύμφωνα με τη σειρά Ευρωπαικών Προτύπων.

Πρόκειται για μία σύνθεση με ελάχιστα δραστικά συστατικά, απαλλαγμένη από πιθανούς ερεθιστικούς και αλλεργιογόνους παράγοντες που καταπραϋνει εντατικά, ενυδατώνει και είναι κατάλληλη για χρήση ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αν μέχρι τώρα ψάχνατε ένα προϊόν να σας καλύψει, το βρήκατε.

Keywords
Τυχαία Θέματα