Η Ανδρεανή Τσάφου κατακτάει την μητρόπολη της μόδας

Το γοητευτικό μοντέλο άφησε για λίγο την Ελλάδα και δοκιμάζει τύχη και αντοχές στο Μιλάνο. Συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τουλάχιστον μέχρι και τον Μάρτιο θα κάνει εκεί σόου και φωτογραφήσεις.

Ανήκει στην πρώτη γραμμή των μοντέλων στην χώρα μας και έχει συνεργαστεί με όλους τους σχεδιαστές μόδας. Τα editorial που έχει κάνει της έχουν δώσει πολλούς πόντους στην προσπάθεια που κάνει να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό. Οι προτάσεις εδώ και 20 μήνες περίπου είναι πολλές και αρχίζει σιγά-σιγά να ανοίγει

τα φτερά της και στην Ευρώπη. Ας δούμε βήμα-βήμα τι έχει κάνει και πως είναι η ζωή της στο Μιλάνο σήμερα.

Η φωτογράφησή της στην Ρωσία

Τέτοια εμφάνιση και τέτοιο κορμί είχε δηλώσει στο παρελθόν ένας έλληνας σχεδιαστής δεν κοιτάζει σύνορα! Η Ανδρεανή Τσάφου πέρυσι δέχτηκε μια δελεαστική πρόταση γιατί μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την φωτογράφηση για το Playboy της Ρωσίας.. Μόνο που αντί για γούνες λόγω κρύου, τα πέταξε όλα από την ζέστη με φόντο τη θάλασσα! Το τεύχος ήταν για το μήνα Φεβρουάριο και έγινε ανάρπαστο μέσα σε λίγες ημέρες. Στην συνέχεια ήρθαν προτάσεις από Τουρκία, και Κύπρο να δουλέψει και το επίπεδο της εκτοξεύτηκε στα ύψη μιας και με τις αναλογίες του σώματός της και το ύψος της είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα στην Ελλάδα που μπορεί να εργαστεί με άνεση στο εξωτερικό.

Η πρόκληση της Ιταλικής μόδας

Ήταν παιδικό όνειρο και έγινε πραγματικότητα. Από τον Νοέμβριο και μέσω πρακτορείων η μελαχρινή κοπέλα πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πέρασε από διάφορα casting στην μητρόπολη της μόδας. Αμέσως της ζητήθηκε να μείνει εκεί και ένας μαραθώνιος ξεκίνησε με πολλές δουλειές και συμμετοχές σε σόου. « Ήταν και συνεχίζει να είναι μια μοναδική εμπειρία να δουλεύεις εδώ. Η Ιταλική μόδα σίγουρα έχει επηρεαστεί από την κρίση αλλά έχει ευκαιρίες και όλα λειτουργούν αξιοκρατικά. Από το πρωί μέχρι και το βράδυ είμαι σε casting και σε feetings. Είναι όμως η μαγεία του επαγγέλματος. Αγαπώ αυτή την δουλειά και όσο έχω υπομονή και τα προσόντα θα κυνηγήσω τα όνειρά μου. Θα μείνω στο Μιλάνο τουλάχιστον δύο μήνες ακόμη και μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια είναι ο στόχος» μας λέει το σέξι μοντέλο σε αποκλειστικές της δηλώσεις. Από το Μιλάνο έχουν περάσει και άλλα μοντέλα όπως η Κατερίνα Ευαγγελινού , η Χριστιάννα Γαργαροπούλου, η Νταιάνα Ιγροπούλου αλλά επέστρεψαν πίσω στην ελληνική αγορά μιας και ήθελε χρόνο και πολύ τρέξιμο για να κερδίσεις πράγματα στην Ιταλία.

Στην χώρα μας το γνωστό μοντέλο έχει πάρει μέρος σε όλα τα fashion week και σε πολλά φιλανθρωπικά σόου. Έχει φωτογραφηθεί σε πολλά ανδρικά και γυναικεία περιοδικά και στοχεύει να δουλέψει σε Λονδίνο και Αμερική. Είναι ακόμη σε μια ηλικία που τα επόμενα 5 χρόνια είναι προτεραιότητα αφήνοντας την προσωπική της ζωή όχι στο περιθώριο, αλλά σε δεύτερο ρόλο στην καθημερινότητά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα