Η ανανεωμένη Νατάσα Θεοδωρίδου κλέβει τις εντυπώσεις με την Μαρινέλλα

Είναι μια συνεργασία που όλοι μας περιμέναμε. Η Μαρινέλλα αναμφισβήτητα ανήκει σε μια κατηγορία καλλιτεχνών που δύσκολα θα ξαναυπάρξει. Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από τόσα χρόνια στο χώρο απλά μοιράζει αποδείξεις ότι ανήκει στην πρώτη γραμμή.

Ένα πάντρεμα δύο φωνών που ήταν ένα ερωτηματικό πώς θα μπορέσουν πάνω στην πίστα να δέιξουν κάτι διαφορετικό. Μπορεί η Μαρινέλλα να έχει συνεργαστεί με τιον Αντώνη Ρέμο αλλά αυτή η συνύπαρξη διαφέρει. Μαζί με την

Νατάσα "κοντράρει" και βάζω σε εισαγωγικά αυτή την λέξη και τις δυνατότητές της που παραμένουν τεράστιες. Στην πρεμιέρα τους που έτυχε μάλιστα να είμαι εκεί η Θεοδωρίδου όταν ερμήνευσε τραγούδια της μεγάλης λαική ςφωνής χειροκροτήθηκε και έκανε τη Μαρινέλλα να δακρύσει. Τα νουέτα τους για είκοσι λεπτά περίπου απλά σε ταξιδεύουν αλλού. Η εμφάνιση της όμορφης μητέρας εντυπωσιακή. Έχει αδυνατίσει και άλλο και μπορεί να δηλώνει single αλλά λάμπει και είναι ανανεωμένη. Σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγες μέρες δε μπορούσε να κρύψει το πόσο χαρούμενη είναι γι αυτό που ζει τώρα. Τόλμησε και κέρδισε. Κάθε ρίσκο που έχει πάρει της έχει βγει και τώρα τελευταία που την είδαμε και με την Νάνα Μούσχουρη σε μια παρουσίαση ενός cd με νησιώτικα τραγούδια καταλαβαίνουμε ότι έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Αγαπάει τα μπουζούκια, αγαπάει τα λουλούδια αλλά θέλει να πειραματίζεται. Και αυτό σε ένα καλλιτέχνη όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου αξίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα