Η άλλη πλευρά των «κρυστάλλων»

Οι Lanes Vitamin Crystals σας γεμίζουν δύναμη και αναδεικνύουν την ομορφιά σας δημιουργώντας μία αίσθηση έκρηξης στο στόμα.

Θυμάστε αυτό το ευχάριστο παιδικό κόλλημα με τις καραμέλες που «σκάνε» στο στόμα; Τώρα θα το ζείτε αλλά για να βελτιώσετε την υγεία του οργανισμού και τη λάμψη της επιδερμίδας σας. Πρόκειται για την πρώτη πολυβιταμίνη σε κρυσταλλική μορφή που δημιουργεί μία πρωτόγνωρη αίσθηση έκρηξης στο στόμα. Οι Lanes Vitamin Crystals, περιέχουν 13 βιταμίνες, 4 μέταλλα και

ιχνοστοιχεία που αναπληρώνουν τις διατροφικές ελλείψεις του οργανισμού, σε συνδυασμό με εκχυλίσματα από Schisandra Berries και Guarana.

Το πρωτοποριακό εκχύλισμα του φυτού Schisandra Berries, γνωστό για τις τονωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης του οργανισμού στις καθημερινές απαιτήσεις, χαρίζοντας ευεξία καθώς επίσης σωματική και πνευματική αντοχή, που τόσο έχουμε ανάγκη ενώ το εκχύλισμα του φυτού Guarana προσφέρει άμεση ενέργεια και πνευματική τόνωση.

Χάρη στο μοναδικό αυτό συνδυασμό συστατικών, ένας φακελίσκος την ημέρα εξασφαλίζει διατροφική κάλυψη, άμεση τόνωση και πνευματική διαύγεια και λάμψη στην επιδερμίδα σε συνδυασμό με έναν άκρως διασκεδαστικό και πρακτικό τρόπο λήψης που θα σας φτιάχνει τη διάθεση αλλά και την όψη από το πρωί.

Keywords
Αναζητήσεις
καραμελακια που σκανε στο στομα
Τυχαία Θέματα