Γίνε το νέο πρόσωπο του Martini!

Τι συμβαίνει όταν ένα μεγάλο brand, συνώνυμο του στυλ και του " Gioia di vivere" αποφασίζει να αναζητήσει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του ανάμεσα σε καθημερινές γυναίκες; Μα φυσικά το Martini Royal Casting!

Το Martini ξεκίνησε ήδη το «διαδικτυακό» του casting από τη σελίδα του στο Facebook ανάμεσα σε 25 χώρες και αναζητά τη νέα

του star, η οποία θα γίνει το «πρόσωπο» στην καινούργια του διαφημιστική καμπάνια με αμοιβή 150.000€! Επιπλέον, επειδή μια star του Martini πρέπει να τονίζει το στυλ της, η νικήτρια θα κερδίσει 12 ζευγάρια παπούτσια Christian Louboutin, καθώς και 12 outfits διάσημων σχεδιαστών!

Μέσω του tab "Royale Casting" στη σελίδα του Martini στο Facebook οι υποψήφιες μπορούν να πάρουν μέρος στο casting ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους, καθώς κι ένα video, στο οποίο θα εξηγούν σύντομα για ποιο λόγο πιστεύουν πως είναι οι ιδανικές υποψήφιες.

Η ιδανική υποψήφια είναι εκείνη που θα καταφέρει να πείσει την κριτική επιτροπή, ότι ενσαρκώνει τις αξίες του Martini: έντονο προσωπικό στυλ, κέφι για ζωή, θάρρος, τολμηρή στάση ζωής...

Με motto «Luck Is An Attitude», λοιπόν, οι υποψήφιες καλούνται να δημιουργήσουν μόνες τους την τύχη τους: τώρα, μπορούν να το κάνουν πράξη στο facebook.com/Martini!

Επιπλέον, με την εφαρμογή "You are a Martini star" (www.luckisanattitude.com) οι φίλες του brand έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη... star πλευρά τους, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους και φτιάχνοντας στη συνέχεια μια σύντομη ταινία, την οποία μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους στα social media.

Μήπως είσαι εσύ το νέο πρόσωπο του Martini;

Keywords
Τυχαία Θέματα